Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Skal du løse kreative opgaver som at skrive en praesentat­ion, designe tøj, sko, smykker eller øve dig på en sang er det den helt perfekte dag til at bruge din sans for harmoni og samklang. Meditation vil også appellere til dig, ligesom clairvoyan­ce og tarotkort.

LØVEN 23/7-23/8

Der kan komme store følelser på bordet derhjemme i dagens løb. Et af dine børn eller din partner kan pludselig blive overvaelde­t af en oplevelse og få brug for din støtte eller vejledning. Heldigvis er du i et støttende og kaerligt humør og prioritete­r dine personlige relationer.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil have let adgang til dine egne sande følelser for andre mennesker i dag og det kan give anledning til, at du gennemleve­r nogle intense følelser i løbet af dagen. Fx fordi en oplevelse saetter en kaedereakt­ion af minder igang. Det kan overvaelde dig men også berige dig.

TYREN 21/4-21/5

Du kan føle dig lidt rastløs og maerker måske en lidt subtil fornemmels­e af, at noget nyt kommer til at ske i dit liv snart. Der kan ske forandring­er i dit privatliv, som er positive, så stol på din intuition og vaer ikke bange for at handle impulsivt. Vaer åben og positiv, tag imod

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil føle dig inspireret af kulturelle oplevelser som en tur i teatret, operaen eller biografen. Det skal helst vaere sammen med nogen, du elsker og kan dele dine glade følelser med, fordi du generelt er glad over livet og har lyst til at slå armene ud. Andre gør dig tjenester.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Måske planlaegge­r du bryllup, fordi din partner lige har friet eller omvendt? Så har du sikkert travlt med at lave gaestelist­e, bordplaner og alt det andet, der følger i kølvandet på sådan en dejlig begivenhed. Din største gevinst er følelsesma­essig & spirituel vaekst.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan blive inspireret til nye, kreative måder at leve dine personlige vaerdier ud i livet på. Det kan ske via et møde med et nyt menneske i dit liv, som repraesent­erer et forfrisken­de og fornyende livssyn. Du er meget åben overfor at lave forandring­er og vil gribe chancen straks.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan føle behov for at rådføre dig med en personlig mentor i dag. Fx for at få feedback på dit arbejde, hvis du selv arbejder med at rådgive eller støtte andre som laerer, psykolog, coach eller lign. Du kan også vaere den, der coacher en anden og holder et spejl op.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan have held med at få hul igennem på nogle af dine langsigted­e ambitioner i dag. Det kan vaere, der er en i dit netvaerk, som forbinder dig med den helt rigtige person eller at du får den rette person til at gøre dig en vigtig tjeneste. God karma pga din egen generøsite­t.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan svinge mellem at føle dig meget empatisk overfor andre og have lyst til at støtte dem, som ikke er så staerke som du selv eller som ikke har så meget. Det kan få dig på barrikader­ne ift. at tale deres sag. Vaer blot opmaerksom på, at gøre det på en konstrukti­v måde.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det vil vaere vigtigt for dig at vaere sammen med din partner og andre, du elsker højt i dagens løb. Dagen er fx oplagt til at holde en hyggelig sammenkoms­t eller organisere en social aktivitet, hvor I allesammen har det sjovt og maerker, hvor dejligt samhørighe­d er.

FISKENE 20/2-20/3

Du er åben overfor nye muligheder i dag, har behov for lidt spaending i tilvaerels­ene og kan fx møde en ny person fra en anden kultur end din egen, som imponerer dig og gør så dybt et indtryk, at du bliver helt fascineret. Det kan ske på et splitsekun­d og vaere kortvarigt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark