Ekstra Bladet

Bo: Kravet er tre sejre

- Ege@eb.dk

Serbernes angrebslys­t fik FC Midtjyllan­d dog langsomt, men sikkert vendt til sin fordel.

Isaksen boltrede sig

Rappe Gustav Isaksen begyndte at boltre sig overfor Milan Rodic og Slavoljub Srnic, og Pione Sisto begyndte for alvor at få sat serbernes bagkaede under pres både bold.

Evander meldte sig ind i kampen, og han fandt med en vidunderli­g pasning Nikolas Dyhr i helt fri position.

Den venstreben­ede forsøgte fraekt første gang med højrefoden og ramte indersiden af stolpen, hvor efter kuglen på nervepirre­nde med og uden vis dansede på tvaers af målet uden at gå ind.

Den første aften efter fuldmåne så Ulvene efterhånde­n ud til at have fundet det rette element, og angrebene rullede frem mod Røde Stjernes mål som de haglbyger, der rullede ind over MCH Arena.

Det eneste der manglede, var målet.

Det kom da Victor Lind blev sendt i aktion efter pausen, og det lignede en kamp, som FC Midtjyllan­d ville have vundet med teenageren fra start.

I overtiden svaermede FC Midtjyllan­d om et sejrsmål, men i sidste ende manglede de små marginaler.

Efter nok en uafgjort kamp på eget graes har FC Midtjyllan­d ryggen mod muren før de sidste tre gruppekamp­e i Europa League.

– Jeg er ikke blind. Jeg kan også laese stillingen, hvor vi er fire og fem point efter første- og andenplads­en.

– Vi skal vinde de tre sidste kampe i gruppen for at gå videre i Europa League. Det er opgaven, erkendte cheftraene­r Bo Henriksen efter slutfløjte­t.

FCM-traeneren gav atter sit mandskab masser af roser for indsatsen i Europa, hvor han følte at hans mandskab ikke helt har de marginaler, som ellers kendes fra Superligae­n.

– Spiller vi den her kamp igen, så vinder vi jo. På et tidspunkt må vi få det udbytte, som vi fortjener, sagde han og tilføjede.

– På enkelte tidspunkte­r skal vi vaere lidt mere kyniske, men vi føler, at vi har vaeret voldsomt uheldige i Europa, og bliver vi ved med at spille sådan, så skal vi nok nå vores målsaetnin­g i Europa, sagde Bo Henriksen, der havde masser af roser til unge Victor Lind.

– Jeg har sagt det før, men jeg synes, han er fed. Jeg sagde til ham før kampen, at han gør det svaerere og svaerere for os at holde ham ude af startopsti­llingen.

– Han svarede: ’Det er meningen!’ Han tror på, at han kan gå derind og lave mirakler, sagde Bo Henriksen, som erkender, at den unge teenager banker på til starteren i Junior Brumados skadesfrav­aer.

– Vi har fået nogle ting, som vi må overveje, smilede Bo Henriksen efter kampen. ege

 ?? ??
 ?? FOTO: HENNING BAGGER ?? – Spiller vi den her kamp igen, så vinder vi jo, mente Bo Henriksen efter opgøret.
FOTO: HENNING BAGGER – Spiller vi den her kamp igen, så vinder vi jo, mente Bo Henriksen efter opgøret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark