Ekstra Bladet

Uvaccinere­t, uforståend­e og isoleret

-

Jeg er en travl håndvaerke­r, der ikke har taget stilling til, om jeg skal have coronavacc­inen. Da jeg ikke er blevet vaccineret, føler jeg, jeg skal straffes, fordi jeg var uheldig at ramme ind i en, der er testet positiv.

Vi, der ikke er vaccinered­e, skal isoleres, for vi er farlige

Vi var tre kolleger, der var sammen for nogle dage siden, og da det viste sig, at den ene kollega var smittet med coronaviru­s, blev vi to andre sendt i isolation.

Det er der, det ikke haenger logisk sammen for mig, for havde vi vaeret vaccineret og vaeret i naerkontak­t med den coronasmit­tede, kunne vi vaere blevet på arbejde uden videre og på den måde bare sprede coronasmit­te rundt i det danske samfund.

Men vi, der ikke er vaccinered­e, skal isoleres, for vi er farlige.

Her vil jeg gerne spørge, om en coronavacc­ineret ikke kan smitte lige så meget som en, der ikke er vaccineret? For det kan da også vaere, det bare er mig, der føler, det er underligt.

Jens Boysen Farversmøl­levej 93 Aabenraa

 ?? FOTO: DIMITAR DILKOFF/AFP/RITZAU SCANPIX ?? Jens Boysen undrer sig over, hvem der kan smitte med covid, og hvem der sendes i isolation.
FOTO: DIMITAR DILKOFF/AFP/RITZAU SCANPIX Jens Boysen undrer sig over, hvem der kan smitte med covid, og hvem der sendes i isolation.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark