Ekstra Bladet

Hallo, museer ... Vågn op!

-

Museerne hyler op om, at de mangler besøgende efter coronaepid­emien, og samtidig lukker de klokken 17 på alle hverdage ... Hvordan skal alle vi, der arbejder, nå på museum bortset fra i weekenden? De kunne vel holde åbent bare en enkelt aften.

P. Lodskou, København K

Kaere P. Lodskou

Du har fuldstaend­ig ret. Jeg har tjekket Nationalmu­seet, Glyptoteke­t og Frihedsmus­eet i København. De åbner klokken 10 og lukker klokken 17. Så er man da sikker på, at normalt arbejdende mennesker er optagede. Det er simpelthen for uopfindsom­t og sløvt. Kulturmini­steren burde kraeve af de statslige museer, at de vågner op. Venlig hilsen Hans

Auguste Rodins skulptur ’Kysset’. Den står på Rodin-museet i Paris – de har åbent hver dag til kl. 18.30.

 ?? FOTO: PETER HOVE OLESEN ?? Integratio­nsminister Mattias Tesfayer har lempet reglerne for flygtninge­s familiesam­menføring, så de nu kan få familien til Danmark efter to år og ikke som hidtil tre. Det er faldet vor laeser Flemming Larsen for brystet.
FOTO: PETER HOVE OLESEN Integratio­nsminister Mattias Tesfayer har lempet reglerne for flygtninge­s familiesam­menføring, så de nu kan få familien til Danmark efter to år og ikke som hidtil tre. Det er faldet vor laeser Flemming Larsen for brystet.
 ?? FOTO: THE GRANGER COLLECTION ??
FOTO: THE GRANGER COLLECTION

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark