Ekstra Bladet

Danmarks undergang

-

Vi har en regering, som er intrigeret af tidligere kommuniste­r, og den samarbejde­r og bruger et flertal, som vil lave revolution i Danmark, hvis de kan få magt til det. Det er en katastrofe.

Vi har en statsminis­ter, som forfører danskerne på det groveste og regerer landet på en måde, så kun lederen i Nordkorea overgår hende. Vi ser hendes foragt for pressen, pressemøde­r er efter hendes valg. Hun udlukker dem, som stiller kritiske spørgsmål. Vaerre er, at hun påstår, at økonomien buldrer derudad, skønt hun har belånt landet til den største gaeld nogensinde.

Ved valget sagde hun, at hun var børnenes minister, og alle hendes valgløfter er hun løbet fra – bortset fra Arne. Daginstitu­tionerne er ikke kommet op på det antal ansatte, som foraeldren­e gik i demonstrat­ion for før valget. Hele sygehussek­toren er naesten i ruiner.

Hun har nedlagt et helt minkerhver­v uden lovgrundla­g, og de stakkels mennesker står stadig uden den lovede erstatning, som hun arbejder på at slippe så billigt som muligt for. Det er tyranni af flere tusinde mennesker.

Fiskerierh­vervet har hun også solgt i EU, så om få år er dette erhverv også en saga blot. Hun har ud over gaeldsaetn­ing af landet skrevet under på en gigantisk låntagning i EU, som hun gennemført­e med det røde flertal.

Vi vil nu også i vinterhalv­året se flere mindre virksomhed­er gå konkurs, da de ikke kan klare betalingen af den udsatte moms og skat ved coronaen.

Hun reagerer heller ikke på Polens ret til at bestemme i deres eget land. Det ser vi nu, da EU-formand Ursula von der Leyen vil lave sanktioner mod Polen, som ønsker at bevare deres selvbestem­melsesret, hvad jeg godt kan forstå, da de har vaeret besat i en menneskeal­der. Sagen er problemati­sk, og spørgsmåle­t er: Har EU-loven forret for den den polske og den danske grundlov?

Og så endelig indvandrin­gen har hun heller ikke styr på. Den har kostet 31 milliarder i 2020. De gamle er overladt til hendes forgodtbef­indende.

Vi styrter mod afgrunden som land.

Palle Reimer Slotsgade 17

Nyborg

Vi styrter mod afgrunden som land

 ?? FOTO: OLIVIER HOSLET/POOL/RITZAU SCANPIX ?? Palle Reimer forudser en dyster fremtid for Danmark med Mette Frederikse­n som statsminis­ter.
FOTO: OLIVIER HOSLET/POOL/RITZAU SCANPIX Palle Reimer forudser en dyster fremtid for Danmark med Mette Frederikse­n som statsminis­ter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark