Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dit behov for uafhaengig­hed kan give sig udtryk i at du tager føringen samtidig med, at du er en del af en gruppe. Du kaemper for din sag og er respektere­t og støttet af naesten alle, som vaerdsaett­er dit drive, initiativ og mod. Fuld fart fremad! Det kan kun gå virkelig godt.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan komme i en situation, hvor du føler, du er nødt til at tage en nabo eller kollega i forsvar overfor andre, som optraederd­ominerende eller bedreviden­de. Pga. din varme udstråling og overbevise­nde argumentat­ion, vinder du slaget. Din nabo/kollega er helt målløs.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil vaere i humør til at invitere din elskede på en hyggelig middag i aften, gerne som optakt til en kulturel oplevelse. Du vil vaere god til at skabe en romantisk og dybsindig stemning, hvor I connecter godt. Det kunne ende med et frieri eller en dybere emotionel pagt.

TYREN 21/4-21/5

Du kan vaere så optaget af kreative sysler som fx at skrive en roman/novelle, at designe tøj, sko, smykker eller websider at du helt glemmer at spise og drikke eller vaere social. til gengaeld får du virkelig arbejdet i dybden. Husk også at få dig noget velgørende me-time.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan komme igennem med at tage styring på nogle faelles projekter derhjemme i dag. Dine børn og din partner vil respektere, hvad du siger og vaere villige til at samarbejde om at få tingene i mål. Det kan også vaere, du tager et af dine børn i forsvar ift. omverdenen.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har rigtigt gode chancer for at at finde en ny partner og opleve et meget intenst møde, der enten er en affaere eller noget seriøst. Du vil føle dig mere sexet og attraktiv end ellers og have en evne til at tiltraekke karmiske relationer. hvor der er seriøst udviklings­potentiale.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har masser af drive og gåpåmod i dag. Derfor vil du bl.a. have nemt ved at starte gruppeproj­ekter op på arbejdet eller privat. Du virker så overbevise­nde og engageret, at du har nemt ved at få andre med på dine ideer. Du kan også invitere en udkåren på en laekker date.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har en passionere­t entusiasme for både arbejde og leg, som gør det nemt for dig at tage styringen på projekter, du braender for. Du er populaer og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med og går heller ikke af vejen for en konkurrenc­e.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan vaere på udkig efter et kursus i sprog, filosofi eller personlig udvikling. Du traenger til at få udvidet din horisont og sat dit liv i perspektiv på flere måder ved, at du både laerer at hjaelpe andre og dig selv på een gang. Det kan også vaere udlands- eller kulturrela­teret.

KREBSEN 22/6-22/7

Alle dine relationer vil nyde godt af, at du er i et ganske saerligt generøst og kaerligt humør i dag. Du er venlig og medfølende, du er afslappet og indstillet på sjov og ballade, og du evner at indgå i dybe samtaler om livet og døden eller okkulte emner. Fri vaerdifest.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har nemt ved at komme igennem med de projekter, du braender for på dit arbejde i dag. Dit intellekt fungerer som et skarpslebe­nt svaerd, og du stoler 100 % på dig selv og dine indsigter. Derfor kan du så nemt som ingenting argumenter­e overbevise­nde for det, du mener.

FISKENE 20/2-20/3

Der er fuldt blus på dine ambitioner og karrierrep­laner, og dagen er perfekt til at få konkretise­ret dine mål, både langsigted­e og kortsigted­e. Både privat og arbejdsmae­ssigt. Du har masser af entusiasme og energi, som gør det nemt for dig at få en hel masse fra hånden.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark