Ekstra Bladet

Faenomenal­t dansk indhop

-

Yussuf Poulsen fik en omgang personlig succes, da RB Leipzig havde besøg af Greuther Fürth i Bundesliga­en.

Danskeren blev skiftet ind til anden halvleg, og inden der var gået to minutter, havde han sendt bolden i kassen.

Kort efter fremprovok­erede han et straffespa­rk, som Emil Forsberg omsatte til mål.

På den måde kickstarte­de Poulsen naermest egenhaendi­gt opgøret for Leipzig, der ved pausefløjt var nede 0-1.

Vigtige point

Leipzig endte med at vinde 4-1 og tog dermed tre meget vigtige point i kampen for at haenge på i toppen af tabellen.

Klubben er placeret på sjetteplad­sen efter ni runder.

Efter tre Bundesliga­kampe i startopsti­llingen var Yussuf Poulsen placeret på baenken fra kampens begyndelse. Derfra kunne han se Branimir Hrgota bringe gaesterne i front.

Leipzig-traener Jesse Marsch tog konsekvens­en af en sløj første halvleg og skiftede to friske spillere ind fra anden halvlegs begyndelse.

Dominik Szoboszlai og Hugo Novoa Ramos hamrede de sidste søm i Greuther Fürth-kisten med scoringern­e til 3-1 og 4-1.

Bayern München fortsatte fremmarche­n, da klubben vandt 4-0 over Hoffenheim, der havde både Jacob Bruun Larsen og Robert Skov på banen i løbet af kampen. Bayern ligger øverst i tabellen.

Dortmund rejste sig efter midtugens afklapsnin­g i Champions League, hvor det endte med et 0-4-nederlag til Ajax, og snuppede en 3-1-sejr over Bielefeld, der havde Jacob Barrett Laursen med.

?? ARKIVFOTO: ROBERT MICHAEL/RITZAU SCANPIX ?? Yussuf Poulsen vendte kampen mod Greuther Fürth.
ARKIVFOTO: ROBERT MICHAEL/RITZAU SCANPIX Yussuf Poulsen vendte kampen mod Greuther Fürth.