Ekstra Bladet

KVINDE, TAG ANSVAR FOR DIN EGEN NYDELSE!

Og lad vaere med at narre din sexpartner til at tro, at han er lagnernes hersker

-

Sidste år rasede kvinder på diverse medier over ’orgasme-ulighed’ mellem maend og kvinder. De stampede i jorden og forlangte, at kvinders orgasmer kom i fokus under sex og ikke blot blev henlagt til en tilfaeldig­hed om, hvorvidt hun kunne nå at ’komme’ inden sin mand.

Jeg er i princippet helt enig i sagens kerne – de maend, der blot dyrker sex for selv at blive tilfredsst­illede uden øje for kvinden, de ’onanerer’ i, burde sparkes hårdt over skinnebene­t!

Sex skal vaere dejligt for begge parter, ellers er der ikke noget at sige til, hvis halvdelen af parforhold­et mister lysten, som årene går.

Vi kan dog ikke helt fralaegge os ansvaret for denne ulighed, piger! ❘kke sjaeldent hører jeg kvinder klage over deres maends manglende evne til at give dem orgasme, hvorefter de tilføjer: ’Men det ved han nu ikke’. Holy moly, en ansvarsfra­skrivelse af dimensione­r.

For det første kan en orgasme jo også vaere noget, man som kvinde selv tager, men det kraever jo, at man ved, hvad der skal til, for at man kommer. Både rent fysisk med stimulatio­n og på det mentale plan, hvor vi skal smide hovedet og haemninger­ne og ikke fokusere på, hvor rigtige og sexede vi ser ud, imens vi gnider os op ad hans kønsben, hånd eller naese.

For det andet skal man simpelthen ikke indlade sig på at narre sin sexpartner til at tro, at denne er lagnernes hersker, hvis det ikke er tilfaeldet. Man taenker måske, at det er en sød gestus til sin kaereste, eller at man er mere fraek og attraktiv for denne, hvis man kommer, selvom det er fake. Men hvem kan i grunden lide at blive bedraget?

Mit bud er, at hvis vi skal denne orgasme-ulighed til livs, er det os kvinder, der skal laere at tage ansvar for vores egen nydelse og ikke laegge vores orgasmers skaebne i haenderne eller munden på vores maend. Det er vores ansvar at finde ud af, hvad der skal til, og derefter kraeve det af vores partner eller tage det selv.

Og hermed har ❘ kvinder så min tilladelse til at sparke jeres mand hårdt over skinnebene­t, hvis han ikke giver plads og tid til, at ❘ kan nå at tage det, ❘ skal have. Jeg garanterer for, at han så kommer til at lytte – for det gør nas.

En orgasme kan jo også vaere noget, man som kvinde selv tager, men det kraever jo, at man ved, hvad der skal til

Det er vores ansvar at finde ud af, hvad der skal til, og derefter kraeve det af vores partner

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Sex skal vaere dejligt for begge parter, ellers er der ikke noget at sige til, hvis halvdelen af parforhold­et mister lysten.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Sex skal vaere dejligt for begge parter, ellers er der ikke noget at sige til, hvis halvdelen af parforhold­et mister lysten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark