Ekstra Bladet

Tog en beslutning

-

I 1992 modtog Søren Østergaard både en Robert og en Bodil for sin hovedrolle i filmen ’Kaerlighed­ens smerte’, hvor han spillede over for Anne Louise Hassing.

Og siden har han da vist sig her og der på film og tv, men i de seneste mange år har han vaeret fravaerend­e.

– Jeg er ulidelig at have på et filmset eller på et teater for den sags skyld. I alt for mange år har jeg vaeret vant til at vaere min egen herre, så jeg dur ikke til at indordne mig og holde kaeft. Det er tudetosset i forhold til de andre og i forhold til mig selv.

For mere end 15 år siden besluttede zirkusdire­ktøren, at han ville lukke den del af sit skuespille­ri ned og koncentrer­e sig om Zirkus Nemo, og det er han i dén grad glad for.

– Jeg elsker livet i manegen. Jeg elsker at bo i min zirkusvogn en hel saeson, Og jeg elsker at møde sjove mennesker overalt i Danmark.

– Men det kan da vaere, at Nemo en dag ikke dur mere, og så må jeg jo genovervej­e min beslutning. Men indtil da er jeg zirkusdire­ktør, fastslår Søren Østergaard.

 ?? ?? – Hvis Nemo en dag ikke virker, vil jeg saette mig hjem og lade Lisbet (fruen, red.) forsørge mig, forklarer Søren Østergaard.
– Hvis Nemo en dag ikke virker, vil jeg saette mig hjem og lade Lisbet (fruen, red.) forsørge mig, forklarer Søren Østergaard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark