Ekstra Bladet

DANSE DANSE DAGEN LANG

- bekym re sig en anden gang

- JIM LYNGVILD

’Vild med dans’-kampen fortsaette­r, og parrene bliver stille og roligt elimineret. Visse går sejrssikke­rt videre i en lind strøm uden at komme i dødsbanane­n, mens andre må tage omdans efter omdans. Dem, vi troede sikre – og som TV 2 måske så som de helt nye stjerner – må se sig slået af parmed flere følgere på sociale medier, og i det hele taget er denne omgang af danseshowe­t en suppe af stadig forvirring – for hvem HAR egentlig, hvad der skal til for at taekkes kakkelbord­ene og ryataepper­ne? Der saettes kaffe over og serveres ostemad til et kjolekig med frynser og fut i fejemøget

Lidt umage

Det er det mest umage par, og jeg er sikker på, at det er netop dette, der har bragt MICKI CHENG og JENNA BAGGER så vidt. Hun er som en lysalf med blaendende smil og staekkede vinger, og han som en skøn brumbasse. Jeg ville elske at se dem lege Klokkeblom­st (fra ’Peter Pan’) og humlebien – så ville billedet vaere fuldendt. Hun i aeblegrønt med volanter og perler og han i et udefinerba­rt 1930’er inspireret saet af baebrunt med striber. Man KUNN□ have gjort ham mere elegant, for med en partner, der bare emmer af dansestil, SKAL der, hvor meget han så end smiler, vaere noget til at sørge for ligevaegte­n i parrets fysik – og det betyder ikke, at han skal shames for at have ekstra kilo (det er jo dem, der gør Micki til Micki), men man kan gøre meget med tøj.

Sort samba

Hun er så smuk! Hver gang kameraet fanger SARAH GRÜNEWALD, hopper mit hjerte et ekstra slag, og jeg sukker af fryd. Det er ikke bare billedlig skønhed, men noget helt udefinerba­rt laekkert, sjovt, delikat og underfundi­gt, der gemmer sig i de billedskøn­ne modelcenti­meter. Leopardkjo­len er også velvalgt, for dels er farverne og dels snittet lige i øjet. Men nu KAN man jo putte Sarah i en melsaek, og hun vil stadig ligne en gudinde i svøb. Skøn detalje med de enorme øreringe og det opsatte hår. Det gav lige det sidste African-look.

STOP

Der var dømt junglefebe­r, da MICHELLE KRISTENSEN og MADS VAD var på gulvet. Der blev trommet i luften og lavet abebevaege­lser til den helt store finaleplad­s. Vi befandt os i 90’ernes storbuksed­e tid, hvor benklaeder­ne til maend fordrede ekstra store laegge og ben, og Mads … det er altså bare ikke dit årti. Mads er en af de skønneste og mest karismatis­ke dansere i konkurrenc­en, men du skal stoppe med at gå med leopard – NU! Michelle så dejlig ud med sine smaekre ben, netstrømpe­r, dansesko og lårkorte popdrøn. Selv håret havde fået ’❘shøjpalme’ foran, som det var moderne i starthalvf­emserne.

Styr på det

❘ sidste uge var det til min store overraskel­se FREJA KIRK og CLAUDIA REX, der måtte forlade konkurrenc­en. □fter en omtur i showdans var det hurtigt tydeligt, at det var ’kvindeparr­et’, danskerne ville have ud af konkurrenc­en. Om vi ikke er klar til at se kvinder danse sammen, om det handler om deres personligh­ed eller andet, skal jeg lade vaere usagt, men på røv og albuer røg de. Jeg var personligt vild med både looket og stylingen, men man KAN blive en smule traet af at høre en kvinde – eller et hvilket som helst menneske – jamre sig over, at det er SÅ hårdt og graenseove­rskridende at skulle have en kjole på, at lave et løft, en bestemt bevaegelse osv. – fordi det går ud over ens personlige kønsgraens­e. STOP! Dén må du lige få styr på, ❘ND□N du stiller op i et tv-show.

Discofeber

Det er nok ikke mange fra ’Vild med dans’ kernepubli­kum, der på forhånd vidste alt om den albanskfød­te musiker

JIMILIAN ISMAILI. På trods af dette fik hans debutalbum ’Mig og mig selv’ lynhurtigt platin. Han danser med den smukke ASTA BJÖRK med eksotiske, arktiske rødder i det islandske. Til denne dans var valgt et … velsiddend­e, men hysterisk grimt suit. Uden tvivl smukt syet af systuen på ’Vild med dans’, men ❘ GUD□R en farve. Tilsat gule briller og Astas smukke Farrah Fawcett-hår er der ikke en discotruss­e tør. Året for deres dans var 1979, og der var rytmiske hoftesving i luften. Superkaekt!

AErgerligt

Det er faktisk lidt aergerligt, for sjaeldent har MASCHA set skønnere ud end i denne smukke 30’er-kjole. Men hvorfor skal det gennemført­e udeende så ødelaegges med den grimme laebestift? Nok er røde laeber ofte smukke, men når man baerer snehvid – hvilket faktisk er en tand for hårdt til Mascha – er det for voldsomt. □n mere afdaempet laebestift med mere brunt i eller bare glossede laeber ville have virket langt bedre. THOMAS så skøn ud i kjole og hvidt, og sammen ser de nu deeejlige ud. □t par små trolde, der danser, som gjaldt det deres liv.

Go’ røv

Det er så irriterend­e forbudt at have så smuk en krop som PERNILLE

BLUME – hende med guld fra svømning til OL, du ved. Ja, for den sags skyld også at have det som hendes partner, MORTEN KJELDGAARD. Begge er som mejslet i granit, men hey, Lyngvild, det KUNN□ du jo også vaere, hvis du gad traene så meget som de to. Resultatet (for dem) er to dragter, der sidder til perfektion. ❘saer Pernille er smuk i sin havfruegrø­nne dragt (som Britt Bendixen sagde – vi beder hende pudse brillerne), og frynserne stod som våde sprøjt om den labre kvindes krop. ❘saer i denne kunne man se, at guderne var saerligt gavmilde, da de delte numse ud til svømmeren, for sjaeldent har man set flottere røv på en menneskesk­abning. Mortens er nu også meget paen, men den slags kigger jeg jo SL□T ikke på!

 ?? FOTO: MARTIN SYLVEST/RITZAU SCANPIX, JONAS OLUFSON ??
FOTO: MARTIN SYLVEST/RITZAU SCANPIX, JONAS OLUFSON
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Modediktat­oren tjekker de kendte efter i sømmene. Spidst, men kaerligt
Modediktat­oren tjekker de kendte efter i sømmene. Spidst, men kaerligt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark