Ekstra Bladet

Her er de gladeste bilejere

- NIELS FRIIS

Hvert år kigger FDM med Autoindex-undersøgel­sen naermere på, hvilke bilejere der er gladest for deres biler, og hvilke vaerkstede­r der har de mest tilfredse kunder.

Og kører du rundt i en BMW, er der stor sandsynlig­hed for, at du er meget tilfreds med din bil.

Årets Autoindex-undersøgel­se er den 20. af slagsen, og igen i år kommer BMW ind på førsteplad­sen. Det er 11. gang i traek – og samlet set har BMW taget førsteplad­sen i 15 af de 20 år.

❘ årets Auto❘ndex-undersøgel­se er den gennemsnit­lige samlede tilfredshe­d på tvaers af de 23 bilmaerker, der er med i undersøgel­sen, rekordhøj.

Alligevel formår BMW at fastholde førsteplad­sen efterfulgt af henholdsvi­s Toyota og Volvo på anden- og tredjeplad­sen.

De afgørende faktorer, for at BMW igen i år vinder Auto❘ndex, er oplevelsen af bilen og bilejernes loyalitet, hvor BMW kommer ind på førsteplad­sen i begge kategorier. ❘ de sidste to kategorier, besøg hos forhandler­en og vurdering af vaerksted, ligger BMW markant over gennemsnit­tet.

Samlet set scorer BMW 921 indekspoin­t ud af 1000 mulige, hvilket er det samme som i 2021. ❘ kategorier­ne oplevelse af bilen og bilejernes loyalitet går BMW frem med henholdsvi­s 1,1 og 0,6 procent.

– Det er svaert ikke at vaere stolt af, at vi for 11. år i traek indtager førsteplad­sen i Auto❘ndexunders­øgelsen, siger Jan Askholm, administre­rende direktør hos BMW Danmark

– Loyale kunder er ikke en selvfølge for os. Vi ved, at det kraever, at vi hver dag gør os umage. Og det gør vi vitterligt, derfor er jeg også utroligt stolt over, at vi går frem i den kategori, siger direktøren.

 ?? FOTO: BMW ?? BMW-ejere er meget glade for deres biler.
FOTO: BMW BMW-ejere er meget glade for deres biler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark