Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan vaere traet af dine daglige rutiner og gå og taenke over, om dit liv ikke kunne få et løft ved hjaelp af et spaendende kursus eller måske ved at følge en ny uddannelse, der tilfredsst­iller dit videbegaer indenfor emner som andre kulturer, rejser, sprog og filosofi/religon.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du og din partner kan komme lidt op at tottes, fordi temperamen­terne sidder løst. Eller du kan vaere utålmodig overfor en god ven/veninde/kollega, fordi du er presset eller får for mange opgaver på dit bord. Husk at traekke vejret og bruge tid på struktur, så går det nemmere.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil vaere i rigtigt festhumør og har meget mere lyst til at vaere social og snakke med andre end til at arbejde. Du kan også finde på spontant at invitere gaester eller lade dig invitere til middag. Dater du, er din charme stor og du vil have rigtigt gode match-chancer.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil enten have en super harmonisk og hyggelig dag sammen med dine naboer/ søskende, hvor I bare slapper helt af og er lidt sociale og ekstra opmaerksom­me på hinanden. Eller kunne vaere utålmodig, krakilsk og have nemt ved at blive irriteret over småting. Klap lige hesten.

SKYTTEN 23/11-21/12

Dit humør kan svinge lidt i dag, og der kan opstå lidt udbrud fra venner og familie eller kolleger i dagens løb, som saetter gang i nogle samtaler, der renser luften for jer alle. Det kan vaere stressende for dig og dem, men det bringer jeres relation tilbage i en ny og bedre ro.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Det er ikke dagen til nye bekendtska­ber og udvidelse af netvaerket, fordi du for nemt bliver distrahere­t af nye og skinnende objekter. Det er heller ikke en god dag til at slappe af, fordi du nemt bliver irritabel eller kommer i diskusion med andre...

TYREN 21/4-21/5

Du er åben og aerlig og deler dine følelser med dine naermeste. Det kan give anledning til gode stunder i familien eller med vennerne. Det kan også saette personlige processer i gang og give spaendende indsigter omkring dit kaerlighed­sliv eller sexliv. Du er modig, forfølger dine mål.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan vaere lidt impulsiv idag ift. hvordan du gennemføre­r daglige rutiner og halvsure pligter. Du har brug for ekstra stimulerin­g og spaending og vil sandsynlig­vis gøre oprør mod alle, der prøver at binde eller begraense dig eller tvinge dig til at gøre ting, du ikke har lyst til.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan blive udsat for følelsesma­essige udbrud fra venner eller familie, som kraever ekstra tålmodighe­d og følsomhed. Dit naturlige instinkt vil vaere at løbe fra enhver følelsesma­essigt kraevende situation. Du kan også have en tendens til selv at lange ud efter folk.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Hvis du er i shoppinghu­mør kan du tillade dig lidt nyt, men vaer opmaerksom på ikke at vaere for impulsiv og bruge mere end du har råd til. Du kan komme ud for, at din åbenhed overfor andre ikke bliver behandlet paent, så se folk an inden du fortaeller om dine ideer eller vaerdier i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan føle dig lidt distancere­t fra andre i dag, du er ikke helt tilstede i nuet, men opslugt af dine egne tanker om en mere ideel og fremtidsve­nlig dagligdag. Det kan få dig til at lave overspring­shandlinge­r eller gøre det svaerere end ellers at fokusere på dine daglige opgaver.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan have en tendens til at påtage dig mere end du kan nå at gennemføre, og det kan få dig til at lave overspring­shandlinge­r eller have svaert ved at fokusere på dine målsaetnin­ger. Du kunne finde på at opsøge noget spaending eller en slags underholdn­ing.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark