Ekstra Bladet

SÅDAN FIK HUN DEN FORFAERDEL­IGE BESKED

ENKE TALER UD: Michelle Moestrup Sørensen fortaeller i podcast om sin mands tragiske dødsfald

- NIKOLAI FENGER RASMUSSEN nfr@eb.dk

Det er knap otte måneder siden, Michelle Moestrup Sørensen fik den forfaerdel­ige besked om, at hendes mand, Chris Anker Sørensen, var omkommet i en trafikulyk­ke i Belgien.

Nu fortaeller hun i podcasten ’Anden til venstre’ om den skaebnesva­ngre lørdag i september, som aendrede hendes liv for altid.

– Jeg tror naermest, jeg falder om, uden at jeg praecis kan huske, hvad der skete. Jeg graed uden tårer og gik i chok. De havde taget mine foraeldre med i politibile­n, og de bliver lukket ud, og så står vi og krammer, fortaeller Michelle Moestrup Sørensen i podcasten om tidspunkte­t, da hun fik den forfaerdel­ige besked.

Maerkelig samtale

Chris Anker Sørensen var i Belgien for at daekke VM i cykling for TV 2, da han på en traeningst­ur mistede livet, efter at vaere blevet ramt af en bil.

Hjemme i Danmark var Michelle Moestrup Sørensen til et firmaarran­gement, da hun via sin mor fik besked, om at politiet leder efter hende.

Kort tid efter samtalen med hendes mor, som hun beskriver som maerkelig, ruller politiet op til firmaarran­gementet med beskeden om, at hendes mand, Chris Anker, er død.

Tiden efter Chris Anker Sørensens død beskriver hun som rigtig svaer.

1. april var halvårsdag­en for begravelse­n af hendes mand, og selvom sorgen er blevet nemmere at bearbejde, er den alligevel svaer at håndtere, når den igen dukker op på maerkedage som denne.

Utrolig vellidt

Chris Anker Sørensen blev 37 år gammel og var vellidt blandt dansker ne for sin altid humoristis­ke og livlige indslag som cykelrytte­r. Ligesom han var vaerdsat for sin umiddelbar­e kommenteri­ng af blandt andet cykelløbet Tour de France.

Han nåede at deltage i Tour de France fem gange, og gennemført­e i alt 12 Grand Tours. Blandt hans største resultater taeller blandt andet en etapesejr i Giro d’Italia og DM i landevejsl­øb.

Jeg tror naermest, jeg falder om, uden at jeg praecis kan huske, hvad der skete. Jeg graed uden tårer og gik i chok

 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? Svaere maerkedage 1. april var det et halvt år siden, Michelle Moestrup Sørensen begravede sin mand, Chris Anker Sørensen. Sådanne maerkedage er stadig svaere at komme igennem, fortaeller hun.
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Svaere maerkedage 1. april var det et halvt år siden, Michelle Moestrup Sørensen begravede sin mand, Chris Anker Sørensen. Sådanne maerkedage er stadig svaere at komme igennem, fortaeller hun.
 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Chris Anker Sørensen blev 37 år gammel.
FOTO: ANTHON UNGER Chris Anker Sørensen blev 37 år gammel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark