Ekstra Bladet

’Landsholde­t er et kaempe mål’

-

Den permanente aftale mellem Mainz og Marcus Ingvartsen betyder, at Ingvartsen fortsat kan udveksle lidt danske gloser med klubbens danske cheftraene­r, Bo Svensson.

– Når vi er på banen, foregår det hele på tysk.

– Men når vi har vores snakke uden for banen og sådan lidt løbende, er det meget rart at kunne snakke lidt dansk en gang imellem, fortaeller angriberen, der også beskriver Svensson som en af årsagerne til valget af Mainz.

– Han var en af de overvejend­e grunde til, at lejeaftale­n kom til at ske, og jeg ved, at han ser mig som angriber. Han ved, hvad jeg står for, og jeg havde gode snakke med ham inden skiftet, så, ja, det var rigtig vigtigt, forklarer Ingvartsen.

Snakke med Hjulmand

En anden traener, der altid har betragtet Marcus Ingvartsen som angriber, er landstraen­er Kasper Hjulmand, som Ingvartsen havde som cheftraene­r, da han i 2017 blev topscorer for FC Nordsjaell­and med 23 mål i Superligae­n.

Og med drømmen om et VM til vinter er det også noget, Ingvartsen har haft for øje.

– Jeg ved også, at Kasper Hjulmand ser mig som angriber og på en af de offensive pladser, fortaeller Ingvarsten.

– I løbet af de gange, jeg har vaeret med landsholde­t, har han selvfølgel­ig luftet, hvordan han så mig som type, og hvordan han gerne ville bruge mig. Der passer Mainz perfekt, ved at jeg får spilminutt­er på de positioner.

– Det gjorde jo også bare beslutning­en endnu lettere for mig, i forhold til at det var det, jeg skulle, lyder det fra Ingvartsen om den nye aftale med Mainz.

Nu håber angriberen bare, at spilletide­n i Mainz kan resultere i drømmen om flere spilminutt­er på landsholde­t.

– Landsholde­t er et kaempe mål for mig, og jeg håber at kunne vise mig rigtig godt frem i det naeste halve år.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Ingvartsen fik debut for det danske landshold, da de i marts 2021 mødte Moldova.
FOTO: JENS DRESLING Ingvartsen fik debut for det danske landshold, da de i marts 2021 mødte Moldova.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark