Ekstra Bladet

Mbappé få dage fra Real Madrid-skifte

- HANS-HENRIK HYBHOLT HARE haren@eb.dk

Når Kylian Mbappé render på banen 3. juni til Nations League-kamp mod Danmark på St. Denis, er det som Real Madrid-spiller.

Ugers, måneders og års spekulatio­ner ser ud til at nå et klimaks i løbet af de naeste par uger, når den spanske storklub som ventet skriver kontrakt med den franske superstjer­ne.

Alt synes at vaere plads, selvom Mbappés mor af alle mennesker for et par uger siden understreg­ede, at der ikke var noget på plads. Men det er der.

Det siger den spanske journalist og forfatter Guillem Balague, der taler med flere fodboldspi­llere, traenere, agenter og bestyrelse­smedlemmer i de store spanske klubber end gennemsnit­tet.

Stort tilbud fra Paris

– Real Madrid er overbevist om, at den aftale, der tidligere er aftalt mellem parterne, vil blive overholdt. Også selvom han (Mbappé, red.) forsøgte at aendre lidt i dem, da PSG kom med et stort tilbud med 150 millioner euro i sign-on-fee, siger Balague ifølge BBC.

Og for en god ordens skyld: 150 millioner euro svarer til 1.116.546.209 kroner og 70 ører.

Dét vil den 23-årige Mbappé få for at blive i Paris yderligere to saesoner. Alligevel vil han vaek.

Det siger måske en hel del om forholdene i Paris, om hvordan det er igen at se andre spille om Champions League-trofaeet, og at Real Madrid nu står i sin femte finale på ni saesoner.

Det må han da bare ned til. Derfor er det nu et spørgsmål om dage, før det bliver officielt.

Så sent som søndag var Mbappé med til den franske pendant til Divisionsf­oreningen, UNFP’s gallamidda­g, hvor han i øvrigt blev kåret som årets spiller i Frankrig, og her sagde han:

Et spørgsmål om dage

– Jeg kommer med min beslutning, inden jeg slutter mig til landsholde­t i juni. Det er et spørgsmål om dage, før det er officielt.

Som seniorspil­ler i AS Monaco og Paris Saint-Germain er Kylian Mbappé noteret for 195 mål i 276 kampe.

 ?? FOTO: FRANCK FIFE/RITZAU SCANPIX ?? Kylian Mbappé til gallamidda­gen søndag, hvor han blev kåret som årets franske spiller. For tredje gang i øvrigt.
FOTO: FRANCK FIFE/RITZAU SCANPIX Kylian Mbappé til gallamidda­gen søndag, hvor han blev kåret som årets franske spiller. For tredje gang i øvrigt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark