Ekstra Bladet

AMBER HEARD RUINERET

EFTER KNUSENDE DOM:

-

Skuespille­r Amber Heard har ikke råd til at betale erstatning til sin eksmand, skuespille­ren Johnny Depp.

Det siger hendes advokat, efter at et naevninget­ing onsdag besluttede, at hun skal betale 15 millioner dollar til Johnny Depp for at have aerekraenk­et ham.

De 15 millioner dollar var dog delt op i to bidder, hvoraf det ene beløb var 10 millioner dollar og det andet 5 millioner dollar. Den anden bid af erstatning­en er der et loft på i Virginia, hvor sagen fandt sted, på 350.000 dollar.

Derfor er det samlede beløb, hun i sidste ende skal betale, 10,35 millioner dollar.

Naevninget­inget meddelte desuden, at Depp skulle betale to millioner dollar til Heard som følge af det kontrasøgs­mål, hun havde rejst mod ham.

Injurier

Men det aendrer ikke på, at hun ikke er i stand til at betale beløbet. 10,35 millioner dollar svarer til cirka 72 millioner kroner.

Hendes advokat Elaine Bredehoft oplyser desuden, at Heard planlaegge­r at appellere afgørelsen.

Det var Johnny Depp, der først sagsøgte sin ekskone for 50 millioner dollar og anklagede hende for injurier.

Årsagen er, at hun i 2018 skrev en klumme, hvor hun beskrev sig selv som en offentlig person, der har oplevet mishandlin­g i hjemmet.

36-årige Amber Heard naevnte ikke Johnny Depps navn i klummen, der blev bragt i avisen The Washington Post.

Hun sagsøgte ham

Hun sagsøgte efterfølge­nde sin eksmand Depp for 100 millioner dollar for at kalde hende en løgner.

Naevninget­inget har skullet tage stilling til begge søgsmål. Og Depp gik umiddelbar­t derfra som den største vinder i den højprofile­rede sag.

Dusinvis af personer har vidnet under retssagen, herunder bodyguards, agenter, laeger, venner og familie.

Parret blev skilt i 2017 efter mindre end to års aegteskab.

58-årige Johnny Depp, der engang var blandt de største stjerner i Hollywood, har sagt, at retssagen har kostet ham 'alt'.

En ny 'Pirates of the Caribbean'-film er blevet sat på pause, og filmserien 'Fantastisk­e skabninger' har fundet en erstatning for skuespille­ren.

For mindre end to år siden tabte Johnny Depp en sag mod den britiske tabloidavi­s The Sun. Avisen havde kaldt ham en ’wife beater’ (hustrumish­andler, red.).

Depp gik umiddelbar­t derfra som den største vinder i den højprofile­rede sag

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Amber Heard planlaegge­r at appellere afgørelse, som pålaegger hende at betale mange millioner til Johnny Depp.
FOTO: RITZAU SCANPIX Amber Heard planlaegge­r at appellere afgørelse, som pålaegger hende at betale mange millioner til Johnny Depp.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark