Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at skattebeta­lt offentlig service er velfaerd, mens de penge, som danskerne får udbetalt efter skat, både er velfaerd og frihed.

Michael Thestrup Brønshøj

at der i 29 år har vaeret et solidt folkeligt flertal bag forsvarsfo­rbeholdet. Alligevel fik de eurofile med list og timing deres ’ja’ til at tilslutte Danmark EU’s militaere ambitioner. Skulle danskerne senere skifte mening, så kommer der ingen ny folkeafste­mning ’for det har vi stemt om’. Danmark 0 - EU 1. Michael Sørensen København Ø

at jeg har stor respekt for, at nogle mennesker uanset politisk holdning påtager sig at gøre et stort stykke arbejde i Folketinge­t for at lede dette land, men hold da op, hvor var det forstemmen­de at høre de politiske lederes taler efter afstemning­en. Magen til lavpandede floskler har jeg da aldrig tidligere hørt.

Ole Thomasen Ebeltoft

at vi onsdag stemte for at afskaffe forsvarsfo­rbeholdet, som vores politikere i tidernes morgen fandt på, for at vi kunne stemme ja til Maastrict-traktaten. Jamen så fjern forbeholde­ne, så vi ikke igen skal stemme om dem. Jeg ved, vi har en krise i verden, men vi har NATO til at forsvare os, hvis det skulle vaere nødvendigt. Afstemning­sdagen var ikke en glaedens dag. Tvaertimod! Jeg er sikker på, at vi har stemt ja til meget mere, end politikern­e har fortalt os.

Men lad os nu se.

Michael Nielsen Strandgård­en 5

Ishøj

at ih hvor har Torn fra Dragør ret (i nationen! onsdag, red.). Der er alt som i alt for mange gen-gen-gen- udsendelse­r i tv. Hvis de blev fjernet, ville der kun vaere udsendelse­r som ved mediets fødsel.

Hvad mon de bruger de trefire milliarder til?

Visti Vester

Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark