Ekstra Bladet

MELVIN FLOPPER

- EMMA BUSK eb@eb.dk

Tidligere på foråret kunne TV 2 praesenter­e den nye store lørdagssat­sning, talkshowet 'Melvin Kakooza Show', med den ellers populaere vaert og komiker Melvin Kakooza i front.

Programmet blev i kanalens pr-materiale praesenter­et som 'Danmarks nye talkshow', men efter otte lørdage i bedste sendetid ser det ikke ud til, at Danmark er med.

Seertallen­e, der er opgjort af analysebur­eauet Nielsen, lød for premieren, der løb over skaermen 9. april, på 431.000 seere, og siden er det gået gevaldigt ned ad bakke.

I fire ud af otte uger på skaermen lander showet end ikke i top 20 over de mest sete programmer. Og i fem ud af otte uger så faerre end 300.000 seere med på Melvin Kakoozas gak og løjer.

'Jovialt og ligegyldig­t'

Ekstra Bladets kulturkomm­entator René Fredensbor­g forstår godt, at der er seerflugt fra programmet.

– Jeg har ligesom mange andre danskere ikke set Melvin Kazookas show, og det er vitterligt ikke en forglemmel­se, siger han og tilføjer:

– Forestil dig, at TV 2 efter utallige idéudvikli­ngsseminar­er har taenkt sig frem til, at den evigt ufarlige Melvin skal op i gear, så nu skal han fandeme poledance med Rasmus Botoft og bage kager med Medina. Det er så jovialt og ligegyldig­t, at man naermest må takke danskerne for at holde fast i den kritiske sans og søge mere åndrige tv-vitaminer.

TV 2 tilfredse

På TV 2 er man dog anderledes fortrøstni­ngsfuld over seertallen­e. Jes Schrøder, der er redaktør på 'Melvin Kakooza Show', svarer i en mail til Ekstra Bladet, at det ikke kun er seertal, man måler succes ud fra.

Derfor er det heller ikke udslagsgiv­ende for, om man vaelger at forlaenge showet, når første saeson er forbi.

'Seertal betyder ganske rigtigt en del for genbestill­inger af programrae­kker. Men det gør potentiale, målgruppe og udvikling også. Når man ser på Nielsen-tallene og dertil streamingt­allene på TV 2 Play, så er vi tilfredse med tallene for ’Melvin Kakooza Show’', skriver han og fortsaette­r:

Først i 2023

'Det har hele tiden vaeret tanken, at en eventuel saeson to først er aktuel i 2023, og så langt er vi ikke endnu'.

Ekstra Bladet har desuden forsøgt at få en kommentar fra Melvin Kakooza, men det har ikke vaeret muligt.

Så nu skal han fandeme poledance med Rasmus Botoft og bage kager med Medina

 ?? FOTO: KRESTINE HAVEMANN/TV 2 ?? Melvin Kakooza er vaert for 'Melvin Kakooza Show', der havde premiere 9. april.
FOTO: KRESTINE HAVEMANN/TV 2 Melvin Kakooza er vaert for 'Melvin Kakooza Show', der havde premiere 9. april.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark