Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dit ubevidste er meget kraftfuldt i dag, og der kan komme ubevidste strømme op til overfladen, som kraever din opmaerksom­hed. Det kan bane vej for, at du får kigget indad og bliver bedre til at vaere objektiv istedet for at se andre og dig selv sort-hvidt og lande relationsd­ramaer.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan vaere så empatisk og indlevende i dag, at det kan vaere svaert for dig at skelne mellem dine egne og andres følelser og non-verbale signaler. Hvis du er i forhold, skal du bare tage en rolig dag og se en god film med din partner. Er du single, skal du vaere noget datekritis­k.

LØVEN 23/7-23/8

Det kan vaere du diskuterer noget kreativt, som får det til at gå op for dig, hvad der er allervigti­gst i livet. Det kan saette en meget vigtig personlig udvikling og frigørelse i gang, hvor du kommer i kontakt med dine dybeste vaerdier og maerker laengsel efter mere humanitet.

VAEGTEN 24/9-23/10

Det kan vaere, et af dine børn bliver uretfaerdi­gt behandlet i skolen eller af en af sine søskende. Du bliver nødt til at tage en tørn med autoritete­rne. Du lykkes med det, fordi du har modet til at sige tingene diplomatis­k og med indlevelse. På den måde bliver du hørt og respektere­t.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er støttende overfor dine kolleger og viser stor indlevelse og kreativite­t ift. at få daglige rutiner løst på kreativ vis. Dine egne rutiner kan også udføres mere let og unstrengt, hvis du slipper kontrollen og bare lader dig føre af et naturligt flow. Humanitaer­e sager vil interesser­e dig.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Alt hvad der er i forfald i dit liv, kan blive født på ny nu. Du kan også få skovlen under en dårlig vane eller afhaengigh­ed. Dit ubevidste er meget kraftfuldt og skulle der kan komme konfrontat­ioner ift. autoritete­r eller staerke følelser på bordet ift. andre, kan du lande det med empati og evnen til at lytte.

TYREN 21/4-21/5

Dit netvaerk vil nyde godt af, at dine empatiske evner er i saerligt god form i dag. Du vil også kunne møde nye mennesker i forbindels­e med arrangemen­ter om menneskere­ttigheder, miljø og store idealer eller kreative projekter. Du vil se livet med de store linjers briller på.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil vaere indlevende overfor andre i meningsudv­ekslinger og vil blive beundret for din empati. Du vil også blive opsøgt af folk, der har brug for støtte og omsorg, fordi de maerker din medfølende natur. Det betaler sig at støtte de sårbare og usikre i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det er et af de få tidspunkte­r ,hvor det er godt at vaere diplomatis­k i dine samtaler med andre. Du vil kunne undgå konfrontat­ioner og magtkampe i dit naermiljø eller ift. søskende ved at bruge din indlevelse og øve dig i at lytte fremfor at buse ud med sort-hvide synspunkte­r.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan nemt få børns opmaerksom­hed i dagens løb ved at bruge din indlevelse­sevne, kreativite­t og fantasi. Et eller flere af dine møder kan hjaelpe et følsomt barn med at føle sig støttet og set, ligesom det kan berige dig selv at vaere mere sansende end rationel.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du ved intuitivt hvordan du skal skabe blide vibratione­r og romantik i parforhold/relationer. Du kan finde på at foreslå mere sansepraeg­ede og kreative måder at naere forholdet på. Er du single, kan det vaere det helt rette tidspunkt til at invitere nogen på en kreativ, kulturel date.

FISKENE 20/2-20/3

Skal du til eksamen snart eller sidder du midt i en stor opgave, der kraever god hukommelse, er det ikke den helt perfekte dag til at give den fuld skrue. Du kan overse små detaljer, men er god til de store linjer og alt det, der kraever gefühl og indlevelse. Så fokuser på at se helheder og store sammenhaen­ge..

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark