Ekstra Bladet

DYBT IMPONERET

HUGO LLORIS mener, at Christian Eriksen her i foråret har vist, at han er på sit højeste niveau

-

PARIS (Ekstra Bladet): Det er ikke gået ubemaerket hen, at Christian Eriksen har gjort comeback i Premier League.

Praestatio­nerne i foråret for Brentford er også blevet bemaerket hos Hugo Lloris, den franske landsholds­keeper, der tidligere har vaeret holdkammer­at med danskeren i Tottenham.

– Jeg har ikke fulgt alle Christians kampe i foråret for Brentford, men da vi mødte dem på udebane, imponerend­e han mig.

– Han er afgjort tilbage på sit højeste spillemaes­sige niveau. Eriksen er en type, der kan gøre forskellen på banen. Jeg er sikker på, Christian kan skabe store problemer for os.

– Derfor skal vi også forberede os godt på ham, siger Hugo Lloris på gårsdagens pressemøde forud for dagens Nations League-opgør mod Danmark kl. 20.45.

– Jeg kender Christian og hans familie rigtig godt. Og jeg ønsker Christian det bedste, specielt oven på den oplevelse han havde sidste år.

– Christian er en spilletype, der har brug for frihed på banen. Og han ved, hvornår han skal accelerere tempoet, siger Hugo Lloris.

Uden Deschamps

Det franske landshold bliver i øvrigt uden landstraen­er Didier Deschamps, der mistede sin far i starten af ugen.

Derfor er det også assisteren­de traener Guy Stéphan, der også var assistent for Deschamps i Marseille, der vil stå i spidsen for det franske landshold.

– Jeg er meget ked af det på Didiers vegne. Han vil ikke vaere til stede i morgen på grund af familiaere forhold, og det respektere­r vi. Didier har vaeret inde over taktikken op til kampen mod Danmark, og han assisterer stadig i det omfang, han har overskud til det.

– Men vi kender Danmark godt allerede, siger Guy Stéphan, der lover, at det franske landshold vil rotere blandt spillertru­ppen i de foreståend­e kampe. mgw og tna

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark