Ekstra Bladet

BRUTALT DRAB BLEV FILMET

EN TIDLIGERE HA-ROCKER er draebt af knivstik, en 35-årig mand er i kritisk tilstand, og en 33-årig er nu efterlyst i sagen. Voldsomme billeder af begivenhed­en indgår i politiets efterforsk­ning

-

To maend i arbejdstøj er netop blevet jagtet rundt om en bil af en mand i mørke bukser og står nu med front mod ham på fortovet.

Den ene mand i beige bukser hiver op i trøjen, så man kan se mørke plamager på hans overkrop, mens han og en anden mand i hvide bukser bakker. Så vakler han til siden, falder om og ligger helt stille. Men det slutter ikke her. Mens den 31-årige ligger livløs på jorden, sparker den 35-årige mand i de hvide bukser ud mod gerningsma­nden, så han falder. Men den 35-årige ryger selv med i faldet og bliver herefter stukket adskillige gange, før han mirakuløst kommer på benene og humper vaek, mens hans hvide bukser farves røde af blod.

Kørt til behandling

Det skete onsdag aften omkring klokken 20 midt i et boligkvart­er på Peter Sabroes Gade i Københavns Sydhavn, og politiet kom hurtigt til stedet.

De to sårede maend blev kørt til behandling på hospitalet, men kort efter blev den 31-årige mand erklaeret død. Den 35-årige er i kritisk, men stabil tilstand.

Ekstra Bladet har set en optagelse af den rystende episode, og Københavns Politi har også modtaget videoklip af knivstikke­riet.

Stak af på cykel

Politiet advarer mod, at man deler videoen.

– Det er nogle voldsomme optagelser, som ikke skal ud og florere på nettet, siger politikomm­issaer Peter Kamp fra Københavns Politi.

Efterfølge­nde formodes gerningsma­nden at vaere stukket af fra stedet på en cykel.

Det er uvist, hvorfor det skulle ende så fatalt. Men ifølge politiet tyder det på, at de tre maend har haft et skaenderi på vaertshuse­t Sydvest Bodega, der ligger lige rundt om hjørnet fra gerningsst­edet.

Den afdøde er ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r tidligere medlem af Hells Angels-støttegrup­pen AK81 og senere også moderklubb­en, hvor han dog røg ud i out.

Politiet siger, at det umiddelbar­t ikke er vurderinge­n, at sagen er banderelat­eret.

Sydvest Bodega er et traditione­lt vaertshus med mange år på bagen og mange stamkunder. Det gaelder dog ikke de tre implicered­e, ifølge ejeren, Aleksandar Lakocevic, der ikke selv var til stede på vaertshuse­t onsdag aften.

– Det er ikke nogen stamkunder, eller nogen vi kender. Vi har måske set dem før som kunder, siger han.

Selvom selve knivstikke­riet ikke skete på vaertshuse­t, så påvirker det ham alligevel.

– Jeg har det dårligt med det. Det er meget tragisk, siger han.

Jeg har det dårligt med det. Det er meget tragisk

 ?? PRIVATFOTO ?? Et øjenvidne filmede episoden i Københavns Sydhavn onsdag aften, hvor en mand blev draebt, og en anden såret. Videoen indgår i politiets efterforsk­ning. Politiet har efterfølge­nde opfordret til, at videooptag­elsen ikke deles på sociale medier. Ekstra Bladet bringer alene stillbille­der fra før, begivenhed­en udvikler sig voldsomt.
PRIVATFOTO Et øjenvidne filmede episoden i Københavns Sydhavn onsdag aften, hvor en mand blev draebt, og en anden såret. Videoen indgår i politiets efterforsk­ning. Politiet har efterfølge­nde opfordret til, at videooptag­elsen ikke deles på sociale medier. Ekstra Bladet bringer alene stillbille­der fra før, begivenhed­en udvikler sig voldsomt.
 ?? ??
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Før sagen udviklede sig dramatisk, havde de tre maend ifølge politiet haft et skaenderi på Sydvest Bodega, der ligger lige om hjørnet fra gerningsst­edet. Natten til i går arbejdede kriminalte­knikere på stedet.
FOTO: KENNETH MEYER Før sagen udviklede sig dramatisk, havde de tre maend ifølge politiet haft et skaenderi på Sydvest Bodega, der ligger lige om hjørnet fra gerningsst­edet. Natten til i går arbejdede kriminalte­knikere på stedet.
 ?? POLITIFOTO ?? Politiet efterlyser den 33-årige Phillip Denié Dahl Petersen, som er mistaenkt for at have draebt en mand og livsfarlig­t såret en anden.
POLITIFOTO Politiet efterlyser den 33-årige Phillip Denié Dahl Petersen, som er mistaenkt for at have draebt en mand og livsfarlig­t såret en anden.
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Med få meters mellemrum faldt ofrene om på dette fortov efter at vaere blevet stukket flere gange.
FOTO: KENNETH MEYER Med få meters mellemrum faldt ofrene om på dette fortov efter at vaere blevet stukket flere gange.
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Hele gaden i Københavns Sydhavn blev spaerret af af politiet efter knivdramae­t.
FOTO: KENNETH MEYER Hele gaden i Københavns Sydhavn blev spaerret af af politiet efter knivdramae­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark