Ekstra Bladet

Låner 12 millioner i sin luksusvill­a

Nicklas Bendtner har tilsynelad­ende haft brug for en kapitalind­sprøjtning Hvad venter du på?

- EMMA BUSK PETER JEPPESEN eb@eb.dk; pej@eb.dk

Selvom Nicklas Bendtner kan fejre en mangedobli­ng af indtjening­en i sit anpartssel­skab, er det tilsynelad­ende ikke lutter finansiel lykke for fodboldspi­lleren.

Siden slutningen af marts har han forsøgt at saelge sin mere end 400 kvadratmet­er store villa i Hørsholm for intet mindre end 35 millioner kroner, men tilsynelad­ende har Bendtner ikke kunnet vente på den økonomiske gevinst, han kan se frem til ved et salg.

Ifølge Tinglysnin­gen har den 34-årige tidligere landsholds­spiller således 18. maj i år optaget et lån i den nordsjaell­andske ejendom på 12 millioner kroner.

Da Bendtner i 2020 købte huset, gav han 12,9 millioner kroner for det, og dermed har han altså nu belånt huset for stort set samme beløb.

Lånet skal tilbagebet­ales over 30 år, fremgår det af Tinglysnin­gen.

Luksus-hybel

Lykkes det for Nicklas Bendtner at få solgt huset til udbudspris­en, kan han dog formentlig både slippe af med den nye gaeld og gemme et par millioner til sig selv.

For de 35 millioner kroner, villaen er udbudt til, får man ifølge salgsopsti­llingen hos maegler Ivan Eltoft Nielsen ni vaerelser, eget traeningsc­enter og en garage med plads til fire biler.

På ejendommen­s lidt over to hektar store grund er desuden en privat tennisbane. Huset, der er fra 1934, blev totalrenov­eret i 2020.

Da Nicklas Bendtner i 2020 overtog ejendommen, var det med sin davaerende kaereste, modellen Philine Roepstorff, ved sin side. Siden er de to dog gået hver til sit.

Ekstra Bladet har både ringet og skrevet til Nicklas Bendtner for at få en kommentar til lånet i huset, men han er ikke vendt retur på vores henvendels­e.

Da Bendtner i 2020 købte huset, gav han 12,9 millioner for det

 ?? FOTO: IVAN ELTOFT NIELSEN ?? For købsprisen på 35 mio. kr. får du ni vaerelser, eget traeningsc­enter, en garage med plads til fire biler, en privat tennisbane og en to hektar stor grund.
FOTO: IVAN ELTOFT NIELSEN For købsprisen på 35 mio. kr. får du ni vaerelser, eget traeningsc­enter, en garage med plads til fire biler, en privat tennisbane og en to hektar stor grund.
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Nicklas Bendtner har taget et lån på 12 millioner kr. i det hus, han i øjeblikket forsøger at saelge.
FOTO: JENS DRESLING Nicklas Bendtner har taget et lån på 12 millioner kr. i det hus, han i øjeblikket forsøger at saelge.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark