Ekstra Bladet

’Jeg har haft kaerester ved siden af’

-

De blev kaerester i 2003 og har boet sammen siden. I omkring ti år som venner.

– Jeg har haft kaerester ved siden af, sagde den nu dømte i går og uddybede, at Yasmin godt vidste det.

Med ludende skuldre under den sorte Ralph Lauren-rullekrave­bluse tog han af og til en slurk vand og tørrede øjnene med de papirlomme­tørklaeder, der var sat frem foran ham, mens han bevaegede sig fremad i sin tilståelse.

– Hun acceptered­e det, men ... hun kunne ikke gøre så meget ved det, forklarede han anklager Sophie Gade om sine traengsler med at holde styr for hemmelighe­derne for kvinderne i sit dobbeltliv.

Det blev delvist afsløret, da en kvinde fortvivlet stod og bankede på hans dør til lejlighede­n i Vejlesøpar­ken 4. februar sidste år, mens Yasmins liv ebbede ud på hospitalet.

Vaek i flere dage

Kvinden forstod ikke, at hun ikke havde hørt fra sin kaereste i flere dage. Nu var hun bekymret for, om han var kommet noget til.

Før havde hun aldrig vaeret hjemme hos ham, og hun vidste intet om den kvinde, han boede sammen med. Som han to dage tidligere på livsfarlig vis havde såret.

Kaeresten havde ellers i lang tid vist interesse for at se hans hjem.

– Som jeg siger, ting fungerer jo fint til et vist punkt, så vil man jo gerne se, hvordan hinanden bor. Det kan vaere lidt svaert, hvis man bor med en anden. Men jeg var god til at holde tingene på afstand. Lige praecis det der havde jeg prøvet før.

Ekstra Bladet har tidligere vaeret i kontakt med en anden tidligere kaereste, der udelukkend­e havde fået at vide, at manden fra Holte havde en lejer boende.

Hun acceptered­e det, men ... hun kunne ikke gøre så meget ved det

 ?? FOTO: EMIL AGERSKOV ?? Yasmin og hendes drabsmand boede i en lejlighed i Vejlesøpar­ken i et af Holtes naturskønn­e områder.
FOTO: EMIL AGERSKOV Yasmin og hendes drabsmand boede i en lejlighed i Vejlesøpar­ken i et af Holtes naturskønn­e områder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark