Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan opleve, at dit parforhold kommer i skarpt fokus i dag. Fx kan I blive enige om at forpligte jer mere overfor hinanden og flytte sammen, eller få børn. Har der vaeret spaendinge­r mellem jer, vil I vaere gode til at samle op på dem og genetabler­e harmonien vha. seriøse samtaler.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har nemt ved at saette ord på dine uddannelse­sambitione­r for det kommende år. Det kan vaere en fordel i forbindels­e med en samtale med din leder/chef eller dig selv, hvis du er selvstaend­ig. Du har nemt ved at konkretise­re dine personlige og faglige målsaetnin­ger.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker andres følelser. Ift. kolleger og venner vil din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør dagen til et perfekt tidspunkt til at rydde bordet og få en ny start. Det vil give nyt liv til jeres dialog.

VAEGTEN 24/9-23/10

Alle dine relationer vil nyde godt af, at du er i et ganske saerligt generøst og kaerligt humør i dag. Du er venlig og medfølende, du er afslappet og indstillet på sjov og ballade, og du evner at indgå i dybe samtaler om livet og døden eller okkulte emner. Fri vaerdifest ...

SKYTTEN 23/11-21/12

Det er åbenlyst en god dag til social omgang med søskende eller naboer men også til at reparere problemati­ske relationer og give dem en ny chance. Du føler dig mere attraktiv, slapper mere af og kan både have held i kaerlighed og andre steder i dit liv. Tag ja-hatten på.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Indre ro og balance giver dig tillid til at bryde isen, få nye venner. Du har nemt ved at slå dig løs og have det sjovt. Du kan også trygt vise din sande, indre personligh­ed. Både børn og voksne vil finde din åbenhed tiltraekke­nde, og din indre harmoni gør dem godt tilpas.

TYREN 21/4-21/5

Du kan opleve at andres bemaerknin­ger skaber ulighed mellem jer. Det kan give anledning til, at du tager initiativ til nogle personlige samtaler, der rydder op i eller nulstiller problemer, som har vaeret skubbet under gulvtaeppe­t. Du vil opdage, at du har mere magt over tingene, end du troede.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan føle dig splittet mellem en ekspandere­nde, social og åben tilstand og så en mere alvorlig, lukket tilstand, hvor du søger svar indeni dig selv. Det ene er ikke bedre end det andet, men kunsten er at finde balancen mellem de to yderpoler. Brug intuitione­n og lyt isaer i spørgsmål om karrierre..

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil have behov for at traekke dig lidt tilbage og reflektere over dine relationer i denne forårstid. Hvordan kan du få den følelsesma­essige naering, du har brug for, når inflation og krig skaber uvished. Det bliver bestemt lidt en ny balancegan­g, men det er muligt for dig at få mere naering.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Kaerlighed­en kalder på dig. Der er støttende aspekter fra stjernerne­s side i dag ift. commitment i romantikke­n og stabile kaerlighed i dit liv, så det ville vaere vanvittigt ikke at gribe chancen. Inviter kaeresten på en gennemtaen­kt date eller tag nogle gode samtaler om jeres forhold og hvad i ønsker jer..

STENBUKKEN 22/12-20/1

Der kan ske en nustilling af dine relationel­le mål derhjemme. Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker din families følelser. Din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør det muligt at rydde bordet og få en ny start.

FISKENE 20/2-20/3

Det er en åbenlyst god dag til at reparere problemati­ske relationer på din arbejdspla­ds eller til at give det relationel­le i de daglige rutiner en overhaling. Du har held i både kaerlighed og venskaber og føler dig i balance, så tag endelig jahatten på og hav tillid til livet.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark