Ekstra Bladet

ET RØRENDE FARVEL

MIKKEL HANSEN blev hyldet for sine ti år i PSG, som vandt den franske liga med maksimumpo­int

-

På grund af den blodprop han pådrog sig i marts, var Mikkel Hansen ikke på banen, da Paris Saint-Germain lukkede saesonen med en sejr over Creteil, men han var i hallen og blev hyldet til den helt store guldmedalj­e. Fra tribunen så den danske håndboldst­jerne sine holdkammer­ater tage sejr nummer 30 ud af 30 mulige i ligaen, hvilket ingen andre har gjort før. Og efter kampen sagde han et bevaeget farvel efter ti år i klubben.

– Giv mig lige et øjeblik. To sekunder, lød det ifølge L’Equipe fra en rørt Mikkel Hansen, som midt på halgulvet skulle sige sine afskedsord.

– Vi har brugt ti helt fantastisk­e år sammen. Det har vaeret en virkelig god tid, og vi har vundet store titler, fortsatte Hansen, der skifter til Aalborg Håndbold senere på sommeren.

Mikkel Hansen er ikke den eneste spiller, der forlader PSG nu, men han er den eneste, der i denne omgang har fået sin spilletrøj­e op at haenge i loftet som tegn på, hvad han har betydet for klubben. I sin tale understreg­ede Mikkel Hansen, at ikke alt har vaeret fantastisk i tiden i PSG.

’Svaert at acceptere’

Blandt andet har han som naevnt vaeret ude af stand til at spille håndbold siden marts, hvor han efter en knaeoperat­ion blev ramt af en blodprop.

Det irriterer ham, at han skulle se den historiske sejr fra tribunen.

– Det var ikke sådan her, jeg havde drømt om at forlade klubben. Det har aerlig talt vaeret meget svaert at acceptere. Det vil altid vaere svaert at acceptere, at jeg skal forlade en klub, der er så taet på mit hjerte, på den måde. Men sådan er livet.

– Tak til alle – isaer fansene. Støtten har vaeret utrolig selv i svaere i tider, lød det fra Mikkel Hansen.

Den danske håndboldst­jerne kom til PSG i 2012, efter at han havde tør net ud for den storsatsen­de klub AG København, som faldt fra hinanden det år.

Tidligere har han spillet i FC Barcelona og GOG. Til august vender han hjem til dansk håndbold og skal tørne ud for Aalborg Håndbold.

 ?? FOTO: KEVIN DOMAS/RITZAU SCANPIX ?? Mikkel Hansen måtte lige traekke luft ind, inden han fortsatte sin afsked med PSG-fansene.
FOTO: KEVIN DOMAS/RITZAU SCANPIX Mikkel Hansen måtte lige traekke luft ind, inden han fortsatte sin afsked med PSG-fansene.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark