Ekstra Bladet

EN GOD KEMI

KENNETH PEREZ er blevet ekspert på daekningen af landsholde­t, og han føler, at der hurtigt er kommet en god rytme i de to første udsendelse­r

- KENNETH BEYER ksb@eb.dk*

– Hvad synes du om det?

Da Ekstra Bladet ringer til TV 2’s nye ekspert Kenneth Perez og stiller et spørgsmål, får vi blot et tilbage.

Perez er nysgerrig og vil gerne vide, hvordan de to første udsendelse­r er gået. Faktisk får vi tre spørgsmål lige i rap.

På lignende måde har tvseerne også allerede oplevet den tidligere danske landsholds­spiller i forbindels­e med Danmarks to kampe mod Frankrig og Østrig.

Det hele behøver ikke vaere så stringent.

Eksperten svarer naturligvi­s udførligt på spørgsmåle­ne under udsendelse­rne fra Camilla Martin, men er også klar på at spørge de andre eksperter – Brian Laudrup og Mads Junker – om deres meninger.

– Det er helt normalt, hvordan jeg også arbejder i Holland.

– Det er ikke bare spørgsmål, svar, spørgsmål, svar. Det er dejligt, at der bliver givet plads til det af presentere­n (vaerten, red.).

– Hvis jeg selv lige føler, at jeg interesser­et i, hvad en ekspert taenker, så falder det mig naturligt at spørge, og det gør jeg så, siger Kenneth Perez.

– Jeg har to spaendende kollega-eksperter i Brian og Mads.

– Jeg føler allerede ret hurtigt, at vi har fundet en god kemi og en god rytme i udsendelse­n blandt ekspertern­e og ikke mindst presentere­n.

– Det er ikke noget, vi har aftalt på forhånd, for vi har ikke lavet en prøve.

– Det er sådan noget, der bare opstår.

Ros til TV 2-holdet

Til mandagens kamp mod Østrig blev kampen udsat i halvanden time grundet strømsvigt på Ernst Happel Stadion i Wien. Der skulle derfor padles laenge fra tv-studiet i Faelledpar­ken.

– Jeg arbejdede for hollandsk fjernsyn, da det med Christian Eriksen skete. Det her var barnemad i forhold til dengang.

– Og så vil jeg sige, at det hold, der er i kulissen, redder udsendelse­n.

– De sørger for, at Camilla bliver klaedt på til at snakke om nogle ting.

– De sørger for, at vi kan fylde en time ekstra.

Den nye ekspert har på kort tid fået et rigtig godt indtryk af sine kolleger.

– De ånder og lever for fodbolden og er super-stolte af at have fået landsholde­t tilbage på TV 2.

– Det, de har fået sat op i Faelledpar­ken, er en stor succes.

Fløj ned efter Perez

Det var TV 2’s fodboldred­aktør, Carsten Werge, der ’transferer­ede’ 47-årige Perez til landsholds­daekningen. For nu at bruge hans eget udtryk.

– Det er helt klart ham, der har fundet på det. Det er også hans røv, der bliver ristet, hvis det ikke går godt, og ham, der modtager ros, hvis det går godt, og der skal jo nok komme fejl fra min side. Det er jo livetv, vi laver.

– Han ringede til mig og fløj ned til Amsterdam. Allerede der kunne jeg maerke at med den interesse og at flyve der ned, at han skulle sige meget forkert, hvis jeg ikke skulle komme hjem og gøre det.

Kenneth Perez er trods jobbet i Danmark stadig bosiddende i Holland, hvor han først spillede i 14 år og efterfølge­nde har vaeret tvekspert.

Aftale med ESPN

Senest har danskeren lige tegnet en ny treårig aftale med tv-stationen ESPN. Han daekker dermed klubkampe for dem og så landskampe for TV 2.

Tv-seerne kan se og høre meget mere til Perez i dag, hvor Danmark møder Kroatien i Parken og mandag mod Østrig – igen til Nations League i september og så til VM i november og december.

 ?? ?? Med 24 A-landskampe i rygsaekken skal Kenneth Perez sammen med bl. a. Brian Laudrup sprede sin viden om det nuvaerende landshold til tv-seerne. FOTO: ULRIK JANTZEN/TV 2 Her går det godt
Med 24 A-landskampe i rygsaekken skal Kenneth Perez sammen med bl. a. Brian Laudrup sprede sin viden om det nuvaerende landshold til tv-seerne. FOTO: ULRIK JANTZEN/TV 2 Her går det godt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark