Ekstra Bladet

Efterforsk­ningen fortsaette­r

-

Der er stadig mange faktorer, som politiet skal afklare endeligt efter det fatale knivdrama på gaden. Ikke mindst hvad der praecis foregik på vaertshuse­t Sydvest Bodega i minutterne forinden.

– En del af efterforsk­ningen er at få afdaekket, hvad motivet er, og hvad der er gået forud. For i første omgang var vores fokus at få identifice­ret, fundet og fanget gerningsma­nden, siger efterforsk­ningsleder Peter

Kamp, Københavns til Ekstra Bladet.

Efter at den 33-årige mistaenkte var blevet filmet af vidner og var blevet efterlyst af politiet, lykkedes det for politiet senere torsdag ’at efterforsk­e sig frem til til et sted’, hvor der blev foretaget anholdelse, oplyser Peter Kamp.

Han takker for den store hjaelp, politiet har fået fra offentligh­eden.

– Kendte gerningsma­nden de to andre, før de mødte

Politi, ham på vaertshuse­t?

– Det er blandt andet det, vi skal have belyst nu, hvad var deres indbyrdes relation, hvis der var nogen, siger Peter Kamp og fortaeller, at flere vidner nu skal afhøres, og at politiet stadig søger efter spor.

Han vil dog ikke svare på, om politiets søgen nede i rendestene­ns afløb omkring gerningsst­edet skyldes, at man leder efter drabs-våbnet, en stor køkkenkniv. Ifølge Ekstra Bladets

oplysninge­r har den afdøde i sagen tidligere vaeret med i HA.

Ikke banderelat­eret

Politiet understreg­er, at der ikke er noget i deres efterforsk­ning, der indikerer, at denne sag har relation til bande-rockermilj­øet.

I går havde flere vaeret forbi gerningsst­edet og lagt blomster på stedet, hvor den 31-årige blev stukket ihjel.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Der blev brugt en køkkenkniv med bred klinge, da to maend blev stukket ned, fremgik det i grundlovsf­orhøret fredag. En blev draebt, og en blev livsfarlig­t såret.
FOTO: KENNETH MEYER Der blev brugt en køkkenkniv med bred klinge, da to maend blev stukket ned, fremgik det i grundlovsf­orhøret fredag. En blev draebt, og en blev livsfarlig­t såret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark