Ekstra Bladet

REALITY-DELTAGER DØMT FOR VOLDTAEGT

NU IGEN: For anden gang på to uger er en reality-deltager dømt for voldtaegt. En mand ryger i faengsel for voldtaegt mod en sovende kvinde

- ANDERS ZACHO azk@eb.dk

Blot et par uger efter, at reality-stjernen Teitur Skoubo blev dømt for voldtaegt, er endnu en reality-deltager, en mand i 30’erne, fredag eftermidda­g ved Retten i Aarhus blevet dømt for voldtaegt mod en veninde i 20’erne.

Iført sorte bukser og hvid skjorte tog han imod dommen på et år og to måneders ubetinget faengsel med ophøjet ro, mens den foruretted­e så til fra et sted bagest på tilskuerpl­adserne.

Retten lagde i sin afgørelse vaegt på den foruretted­es forklaring i sagen, samt de oplaeste beskeder, som kom frem i retten. Dommen blev anket på stedet.

Kendte hinanden

Reality-deltageren fortalte under sin forklaring, at han laerte den foruretted­e kvinde at kende i 2020, hvor de flyttede ind i et kollektiv. De udviklede her en form for venskab, lød det.

Det bliver ikke til noget, fordi jeg enten er for fuld, eller vi falder i søvn

– Og vi var også tiltrukket af hinanden i den her periode, sagde han til anklageren.

Men efter nogen tid udviklede deres forhold sig til at blive en smule ’anstrengt’.

De ender dog stadig med at sove i samme seng flere gange, når de har drukket øl sammen, op til 27. august 2021.

– Vi har kysset, og jeg har da givetvis også haft lyst til at have sex med hende. Men det bliver ikke til noget, fordi jeg enten er for fuld, eller vi falder i søvn, svarede han til spørgsmåle­t om, hvorvidt de to tidligere har haft et seksuelt forhold.

Håbede på trekant

Vi har kysset, og jeg har da givetvis også haft lyst til at have sex med hende

Forud for voldtaegte­n den pågaeldend­e sensommerm­orgen var reality-deltageren mødtes med den foruretted­e og hendes veninde i foruretted­es lejlighed.

Her havde den nu dømte mand en klar formodning om, at de tre parter skulle have en trekant. Under retsmødet kom det dog frem fra den foruretted­es veninde, at der var tale om en vittighed.

– Vi skriver, at vi skal drikke, og så joker vi om, at vi skal have en trekant. Det kunne ikke misforstås. Det var tydeligt i chatten, at det var en joke, fortalte hun forsvarere­n.

Efter et kvarter i foruretted­es lejlighed skulle den dømte ifølge veninden også have tilkendegi­vet, at han godt vidste, at der var tale om en joke, og at de ikke skulle have en trekant.

Nedlagde navneforbu­d

Der er fortsat nedlagt navneforbu­d i sagen, og derfor er Ekstra Bladet afskåret fra at beskrive den tiltalte yderligere.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Reality i retten
En mand i 30’erne, som tidligere har deltaget i et realitypro­gram, blev i går idømt et år og to måneders ubetinget faengsel.
FOTO: CLAUS BONNERUP Reality i retten En mand i 30’erne, som tidligere har deltaget i et realitypro­gram, blev i går idømt et år og to måneders ubetinget faengsel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark