Ekstra Bladet

STYR HAEVNTØRST­EN

- Mogens Bille

uden på tøjet. Nedtaellin­gen NERVERNE SIDDER er begyndt.

Om få dage udløses spaendinge­n, når Minkkommis­sionen kommer med sin beretning.

lugter blod efter Ekstra DE BORGERLIGE

Bladets afsløring af, at kommission­en laegger op til kritik af Statsminis­teriet. Det fremgår af høringsbre­ve, som er blevet udsendt til en raekke personer, som har vaeret til afhøring.

maerket af Inger VENSTRE ER ENDNU Støjberg-balladen og er stadig overbevist om, at regeringen har haft en finger med i spillet i spion-sagen mod Claus Hjort Frederikse­n.

Derfor skal mink-skandalen, der allerede har kostet Mogens Jensen livet som fødevaremi­nister, udnyttes fuldt ud og bane vejen for Mette Frederikse­ns fald.

med Venstre i spidsen DE BORGERLIGE har allerede besluttet at kopiere modellen fra Støjberg-sagen og få uvildige advokater til at vurdere Minkkommis­sionens arbejde og undersøge grundlaget for strafansva­r.

Enhedslist­en er imod, og de radikale tøver, hvilket har fået Venstres politiske ordfører, Sophie Løhde, til at udtale følgende til Politiken: ’For mig lugter det af, at de radikale er meget optagede af at ville komme i regering.’

V-politikern­e at spise MÅ VI ANBEFALE brød til og styre deres haevntørst.

Det er en uskik at begynde at spekulere i nye undersøgel­ser og konsekvens­er, endnu inden kommission­en har faerdiggjo­rt sit arbejde. Hvad enten det drejer sig om sager mod Inger Støjberg eller Mette Frederikse­n.

at mink-sagen er alvorlig. INGEN ER UENIGE I, Det er vigtigt at få fuld klarhed over, hvordan de enkelte ministre handlede, da det stod klart for dem, at der ikke var lovgrundla­g til at føre beslutning­en om at aflive alle mink ud i virkelighe­den.

ikke retfaerdig­heden, at MEN DET TJENER de borgerlige allerede nu forudskikk­er brud på straffelov­en og holder advokater i beredskab. For ingen ved jo, om Minkkommis­sionen ender med kun at udtale mild kritik. Sophie Løhde og co. vil pelse bjørnen, før den er skudt. Og det er aldrig klogt.

Sophie Løhde vil pelse bjørnen, før den er skudt

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Venstres formand og politiske ordfører kan ikke vente, til Minkkommis­sionen har faerdiggjo­rt sit arbejde.
FOTO: JENS DRESLING Venstres formand og politiske ordfører kan ikke vente, til Minkkommis­sionen har faerdiggjo­rt sit arbejde.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark