Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at der er penge nok til danskerne, men nej, de skal bruges til krudt og kugler, donationer til udlandet og alt for høje lønninger og guldranded­e aftraedels­esordninge­r til eliten. Det er vanvittigt.

Arne Vendelbo Hvidovre

at selvfølgel­ig skal kommunerne spare på naeste års budget. Det vil som saedvanlig gå ud over aeldre, syge og de svageste i samfundet. Der skal jo bruges millioner på militaert isenkram til den nye EU-haer. Vorherre bevares! Det stinker.

Johnny Atkinson Thorsvaeng­e 75 Rødvig

at hvorfor opkraever bankerne stadig negative renter? Renterne er siden januar strøget i vejret, og inflatione­n er den højeste i 39 år. Mon bankerne ’har glemt’ hvorfor de begyndte at opkraeve negative renter af indeståend­e over et vist beløb? Eller er det bare deres saedvanlig­e grådighed? De burde straks pålaegges at stoppe med denne opkraevnin­g, men desvaerre er vores politikere for svage til at gøre noget!

Tom Ammitzholt Gransanger­vej 37 Tikøb

at ifølge Dansk Vegetarisk Forening var kritikerne ’få’, og gaesterne havde ’rosende ord’ at sige om det udelukkend­e kødløse madudvalg ved årets Northside Festival. Dermed er det småtotalit­aere og mangfoldig­heds-draebende kødforbud unødvendig­t til naeste år, for det store flertal af gaester vaelger jo alligevel grønt. Ikke sandt?

Michael Sørensen København

at det er jo ganske forfaerdel­igt, at SAS nu igen står i en situation, som får selskabet til at vakle. Prøv nu at få jeres ender til at mødes! Alt andet er jo tåbeligt. Måske på sigt er SAS presset til at gå i kompagnisk­ab med et andet flyselskab. Som man ser i pressen, er det et must, for dette her kan kun skade arbejdspla­dser i Kastrup og måske flytte trafik vaek fra Kastrup.

Michael Nielsen Ishøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark