Ekstra Bladet

BRITNEYS BESKEDNE BRYLLUP

FEST I LOS ANGELES: Der var kun omkring 60 gaester, da Britney Spears blev gift – men Madonna og Paris Hilton var blandt dem

- CHRISTIAN MEJDAHL cm@eb.dk

Om der blev svaret ’I do’ eller ’It’s Britney, bitch’, må vaere op til den enkeltes fantasi.

Men sikkert og vist er det, at 40-årige Britney Spears natten til fredag dansk tid satte en ring på forholdet til sin kaereste gennem seks år, den 28-årige skuespille­r og fitnessmod­el Sam Asghari.

Selvom parret ikke selv har meldt noget ud på deres sociale medier endnu, så bekraefter Sam Asgharis manager, at turtelduer­ne har sagt ja tak til hinanden.

– Jeg er i ekstase over, at denne dag er kommet, og at de er gift. Jeg ved, at han har ønsket det her så laenge. Han er så omsorgsful­d og støttende hvert et skridt på vejen, sagde Asgharis manager, Brandon Cohen, til det amerikansk­e medie People efter bryllupsce­remonien.

Omkring 60 gaester deltog i det – i kendisskal­a – minimalist­iske bryllup. Heriblandt stjerner som popdronnin­gen Madonna, realitystj­ernen Paris Hilton, Hollywood-skuespille­r Drew Barrymore og modeskaber Donatella Versace.

Ifølge flere amerikansk­e medier skal kendisser som Selena Gomez, Kate Hudson og Gwyneth Paltrow også have vaeret på gaestelist­en.

Britney Spears bar angiveligt en brudekjole fra føromtalte Donatella Versace, da hun gik mod alteret til tonerne af Elvis Presleys ’Can’t Help Falling in Love’.

Det lyserøde bryllupste­lt var dekoreret med en kaempe vaeg af roser, og i popprinses­sens ånd ventede en sand Askepot-karet på parret efter vielsen.

Mistede barn

Selvom der endnu ikke er billeder af brudeparre­t, nåede et par fotografer at fange gommen overskudsa­gtigt pumpe jern om morgenen inden vielsen.

I april annoncered­e Britney Spears og Sam Asghari, at de ventede deres første barn sammen. Men få uger senere måtte de meddele, at stjernen havde aborteret.

Man kan håbe, at sangerinde­n går en mere udramatisk fremtid i møde.

 ?? FOTO: JORDAN STRAUSS/AP ?? Natten til fredag kunne Britney Spears og Sam Asghari efter seks års forhold lade sig gifte ved et celebert bryllup.
FOTO: JORDAN STRAUSS/AP Natten til fredag kunne Britney Spears og Sam Asghari efter seks års forhold lade sig gifte ved et celebert bryllup.
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX. ?? Selvom det er sparsomt med billeder fra brylluppet, kan man fra luften se, hvor overdådige lyserøde omgivelser parret fejrede deres kaerlighed i.
FOTO: RITZAU SCANPIX. Selvom det er sparsomt med billeder fra brylluppet, kan man fra luften se, hvor overdådige lyserøde omgivelser parret fejrede deres kaerlighed i.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark