Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan finde på at aendre dine rutiner eller laegge an til det i dag. Der har laenge vaeret en indre stemme, der hviskede til dig, at du ikke laengere er tilfreds med den trummerum, du har. Der findes mere, der kan vaere højere til loftet og du kan få mere frihed. Lyt til stemmen...

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Måske gør en i dit netvaerk dig en tjeneste - helt uventet og overrasken­de. Det kan også vaere, nogen hjaelper dig med noget, som virkelig gør en forskel for dig. Eller du får aendret en dårlig vane ift. din kost, din motion eller dine relationer, der laenge har skabt knaster i dit liv..

LØVEN 23/7-23/8

Du kan møde nye spaendende mennesker i dag eller blive støttet og hjulpet i at nå dine personlige mål, fx rejse penge til et bestemt formål vha. god planlaegni­ng. Du kan også medvirke til, at indflydels­esrige personer støtter din sag eller en sag, der er vigtig for dig - og dine naermeste.

VAEGTEN 24/9-23/10 12 Vaedderen glaeøaksdj kjag aålsdfkg ålaksdjgae lkajsdgk aaesdfklg aelakdg jasåldkgj aaelskdg laekajgjka­aesdlkgj aealkdglae­økajsdklgj aealskdj glaekajs gjasaeldk fgaealskdj­fae lkajsdflk jaaesldk fjøalskdjf.ls dkfjae

SKYTTEN 23/11-21/12

Din gavmildhed og din charme gør dagen i dag til et ideelt tidspunkt at hjaelpe dem, der er mindre heldigt stillet end du selv. Din popularite­t betyder, at du kan vinde bred støtte til udvalgte hjertesage­r og få støtte af indflydels­esrige eller endda kendte folk.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Det bliver ikke i dag, du bruger tid på kedelige og trivielle rutiner derhjemme. Du vil meget hellere hygge dig og lave noget sjovt sammen med dine børn og/ eller din partner. Det kan fx vaere, du helt spontant inviterer gode venner eller familie til en fødselsdag­skomsammen.

TYREN 21/4-21/5

Du kan blive inspireret til at bryde ud af din saedvanlig­e måde at vaere i et romantisk forhold på. Du er inspireret af ideer om ligevaerdi­ghed, respekt og gensidig forpligtel­se, men også af tanker om at kaerlighed­en skal føles legende, let og ubesvaeret. Ikke så firkantet mere.

KREBSEN 22/6-22/7

Du er meget populaer og spontan i dag, og det får andre til at invitere dig til middag eller hygge. Din varme og humoristis­ke udstråling vil også vaere en gave for ethvert selskab. Du kan også kigge lidt frem ift. rejser eller uddannelse­smulighede­r indenfor filosofi eller sprog.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan føle dig splittet mellem en ekspandere­nde, social og åben tilstand og så en mere alvorlig, lukket tilstand, hvor du søger svar indeni dig selv. Det ene er ikke bedre end det andet, men kunsten kan vaere at finde balancen mellem de to yderpoler via intuitione­n.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Dit humør kan vaere lidt skiftende i dagens løb, eller du kan vaere lidt mere utålmodig og rastløs, end du plejer. Du kan dog også føle dig kreativ og finde på at melde dig til et aftenkursu­s i sang, dans, musik, maling eller tegning. Desuden vil du have lyst til at købe nyt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er lige i humør til at shoppe på nettet og kan finde rigtigt gode tilbud der. Du har lyst til at pifte garderoben op med noget, der er lidt anderledes og bryder din saedvanlig­e stil. Noget, der føles lidt vovet, fordi det er mere hippieagti­gt eller aparte. Benyt dig af dit nye mod.

FISKENE 20/2-20/3

Alt, hvad der er sjovt, hyggeligt og festligt vil appellere til dig og få dig til at skabe stjernestu­nder sammen med dem, du foretraekk­er at omgåes.. Dagen er derfor ideel til at dele dine kaerlige følelser med dem, du holder af. Herunder dine egne og andres børn.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark