Ekstra Bladet

WHOPPER MOBBER

ARBEJDSFOR­HOLD: Trods en klage fra en raekke Burger King-medarbejde­re over en chefs voldsomme tone fortsaette­r han tilsynelad­ende i samme stil

- PETRA AKULLU MØLLER pvm@eb.dk

’På Burger King (adresse fjernet, red.) er det nemlig helt normalt, at chefen råber, skriger og skaelder ud på sine ansatte’.

Sådan lyder Facebookop­slaget fra en foraelder, hvis dreng har haft job i én Burger King-restaurant for nyligt.

Opslaget har fået en hel del tilkendegi­velser, hvor folk fortaeller om dårlige arbejdsfor­hold og en opfarende chef, som skaber frygt.

En af dem, der har blandet sig i debatten, er 20-årige Liv Wiinblad Refslund, som selv har oplevet den grove tone på egen krop.

Liv arbejdede i samme omtalte restaurant i otte måneder tilbage i 2019, før hun blev fyret for angiveligt at have ’attitude-problemer’ og have ’bagtalt’ sine kolleger.

Året efter sendte hun sammen med syv andre medarbejde­re et klagebrev til Burger King, hvor de beskrev arbejdsfor­holdene og chefens opførelse.

Dog lader det ikke til, at chefen har aendret adfaerd.

Mistroisk chef

Liv kunne hurtigt starte på Burger King efter et forhastet jobintervi­ew.

Da Liv startede på Burger King fik hun det hurtigt godt med sine kolleger, men bemaerkede også, at man ikke skulle laegge sig ud med den ene af cheferne.

– Chefen kunne finde på at hive folk ind på kontoret for at råbe af dem. Han troede, at alle var ude på at ødelaegge hans forretning, fortaeller Liv til Ekstra Bladet.

Glas vand

En rygende varm sommerdag var der brug for Liv alle steder i restaurant­en.

– Man bliver traet og tørstig i varmen, derfor skulle jeg have et glas vand, før jeg kunne fortsaette arbejdet.

Men den gik ikke. Bag lukkede dør på chefens kontor fik Liv en reprimande, der kunne høres i hele butikken.

– Her fik jeg at vide, at jeg havde attitude-problemer og havde bagtalt mine kolleger.

– Der var ikke noget, han havde naevnt før. Det virkede til, at han havde bygget det op i sit hovede, og derfra eksplodere­de det, fortaeller hun.

Herfra skulle Liv se sig om efter et andet job. Men den voldsomme oplevelse med en utilregnel­ig chef, vil altid sidde i hende.

 ?? PRIVATFOTO ?? Bossen er en voldsom bøf
Liv Wiinblad Refslund arbejdede otte måneder på Burger King, hvor hun oplevede en grov tone fra en af cheferne.
PRIVATFOTO Bossen er en voldsom bøf Liv Wiinblad Refslund arbejdede otte måneder på Burger King, hvor hun oplevede en grov tone fra en af cheferne.
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ??
FOTO: RITZAU SCANPIX
 ?? FOTO: FRANCIS DEAN ?? Chefen på en af Burger Kings danske restaurant­er har i følge flere tidligere medarbejde­re svaert ved at styre sit temperamen­t.
FOTO: FRANCIS DEAN Chefen på en af Burger Kings danske restaurant­er har i følge flere tidligere medarbejde­re svaert ved at styre sit temperamen­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark