Ekstra Bladet

Faderen: Jeg blev presset

-

En ubetalt gaeld pressede Dennis til at involvere sig i den hash-sag, som han nu er fanget i.

Ifølge den 56-årige aalborgens­ers egen forklaring kunne han ikke betale til tiden og blev tvunget til at opbevare ti paller med dåsetomate­r proppet med hash. Han gjorde det efter eget udsagn for at beskytte sin familie og forretning og af frygt for at komme til skade.

Udlaegning­en kommer via Michael, som ugentligt besøger sin far i faengslet, og det er ifølge sønnen den samme forklaring, dommeren har fået.

Fortryder alt

Dennis fortryder ifølge sønnen inderligt sine handlinger, som allerede har haft vidtgående konsekvens­er. Han har mistet sine venners og families tillid, sin forretning og sin frihed.

Den kan han få igen, hvis det lykkes ham at rejse en dusør på et ikke ubetydelig­t beløb. Det er dog blevet halveret fra 20.000 til 10.000 euro.

De penge har sønnen ikke, og han har nu startet en indsamling.

Håber på mild straf

Hvis Dennis kommer på fri fod, er han sikker på, at kan bevise over for retten, at han vil gøre alt for at få sit liv tilbage på skinner.

Og selvom han er uhyggeligt bevidst om, at han står til at blive dømt, håber han på en betinget faengselss­traf.

 ?? PRIVATFOTO ?? Den 53-årige danske købmand, der fortsat er varetaegts­faengslet i Spanien, fortryder sine handlinger, lader han forstå via sin søn.
PRIVATFOTO Den 53-årige danske købmand, der fortsat er varetaegts­faengslet i Spanien, fortryder sine handlinger, lader han forstå via sin søn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark