Ekstra Bladet

Dømt hashsmugle­r med HA-relationer

-

Udover købmanden og hans søn, blev en russer og endnu en dansker varetaegts­faengslet under den koordinere­de politiakti­onen i april sidste år.

Danskeren, som er 56 år, er langtfra ukendt for kriminalit­et med ulovlige euforisere­nde stoffer. Han blev i sin tid idømt flere års faengsel for smugling af knap 300 kilo hash fra Spanien til Danmark. Dengang var hashen ikke pakket i dåsetomate­r, men i saerligt indrettede biler.

Det er uvist, hvordan den 56-årige mand stiller sig til sigtelsern­e om forsøget på at sende 780 kilo hash til Danmark.

Manden blev løsladt fra det andalusisk­e faengsel i januar efter at have betalt en kaution på 20.000 euro (cirka 150.000 kroner).

Mangler vigtige svar

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har den 56-årige meget taette bånd til Hells Angels i Marbella uden dog at vaere medlem.

Da Ekstra Bladet lagde vejen forbi klubhuset, der ligger med kig til Middelhave­t, om end i en raekke af autovaerks­teder og bilforhand­lere og en hovedvej i baghaven, var der ingen rockere i syne, og samlingsst­edet virkede momentant forladt.

Redaktione­n har efterfølge­nde uden held sendt en mail til afdelingen med spørgsmål til relationen. Vi ville gerne have svar på, om rockerklub­ben har hjulpet med at rejse penge til den tidligere dømte hashsmugle­r og høre naermere om relationen.

Af folkeregis­tret fremgår det, at den 56-årige sigtede udrejste fra Danmark til Spanien i 2012. Hans stillingsb­etegnelse lyder portør.

 ?? FOTO: POLICÍA NACIONAL ?? Den tidligere dømte danske hashsmugle­r så til, mens politiet endevendte hans hjem. Han er varetaegts­faengslet for drabsforsø­g i en anden sag.
FOTO: POLICÍA NACIONAL Den tidligere dømte danske hashsmugle­r så til, mens politiet endevendte hans hjem. Han er varetaegts­faengslet for drabsforsø­g i en anden sag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark