Ekstra Bladet

DEN DER LER SIDST ...

-

Med rette kan den svindeldøm­te Britta Nielsen sige ’den, der ler sidst, ler bedst’, hvis anklagemyn­digheden ikke får ret, at fratage hendes pensionsop­sparing på ca. ni hundrede tusinde kroner. For har hun taget lidt fra den danske stat ud af de svindlede 117 millioner kr. som hun gennem mange år belønnede sig selv med, og for syns skyld har indbetalt lidt af sin gage hver måned, vel vidende at hun bedrog staten, for derefter at tage mere og mere til egen fornøjelse. Jord, heste og biler i Afrika.

Som den danske stat er skruet sammen, så skal man have et livsgrundl­ag

Jeg er godt nok pessimisti­sk over for retssystem­et, hvis Britta Nielsen får lov til at beholde 900.000 kroner, når hun snart bliver løsladt efter kun seks år

efter mange år på arbejdsmar­kedet, folkepensi­onen, men her er der sørme en stor forskel. Kvinden levede på en løgn og fik en medalje for tro tjeneste i 25 år. Jo jo, hendes indsats var beundrings­vaerdig, for sådan en paen dame kunne umuligt lave numre med et betroet job, eller kunne hun? For det gik jo fint med masser af ferier i Afrika, mange rejser med børnene, som heller ikke vidste en pind, for det var jo arven fra faren. Han må godt nok have vaeret stenrig, selvom de boede i et ganske almindelig­t hus, men de voksne børn var alle som en selvhjulpn­e med kriminalit­et af forskellig grad.

Jeg er godt nok pessimisti­sk over for retssystem­et, hvis Britta Nielsen får lov til at beholde 900.000 kroner, når hun snart bliver løsladt efter kun seks år. Så den, der ler sidst, ler bedst og kan sige skråt op, det var det hele vaerd, mens pensionist­erne her i landet troligt har betalt skat og passet deres arbejde uden medaljer. Nej, hun skal bare have den laveste pension, der findes, for hun har sikkert gemt en masse af de penge der aldrig blev fundet.

900.000 vil jeg se som en belønning, hvis hun beholder opsparinge­n, men jeg mister troen på ’Med lov skal man land bygge’ som der står, hvis anklageren taber sagen. J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

 ?? FOTO: OLE STEEN ?? Britta Nielsen forlader retten i Randburg Magistrate­s Court i Sydafrika.
FOTO: OLE STEEN Britta Nielsen forlader retten i Randburg Magistrate­s Court i Sydafrika.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark