Ekstra Bladet

Uansvarlig­e og uduelige borgmestre

-

Regeringen og Kommunerne­s Landsforen­ing, er blevet enige om en anlaegsram­me for 2023 på 18,5 milliarder kr., og ved samme lejlighed er der tilført 1,3 milliarder beregnet til øget service for bl.a. børn og aeldre.

Straks kan man se mere eller mindre forargede og frustrered­e borgmestre rende rundt og udpege nedslidte bygninger, der traenger til renovering, og samtidig udtale, at de 1,3 milliarder vil blive brugt til alt andet end det, de er øremaerket til.

Hvad bilder de sig ind at bruge øremaerked­e tilskud til børn og aeldre, som det passer dem.

Sandheden er imidlertid den, at f.eks. skolebygni­nger med pilrådne vinduer og nedbrudt murvaerk er eksempler på deres egen utilstraek­kelighed i form af at undlade løbende vedligehol­d af de bygninger, de også er sat til at passe på.

De ting, de udpeger, skulle have vaeret udbedret for adskillige år siden, så det er lige meget hvor mange penge de får, så bliver de ikke brugt på nye vinduer i skolerne, før disse falder ud, og så er det dobbelt så dyrt.

De forvalter ikke deres post som borgmestre på en ordentlig måde, og de forvalter skatteyder­nes og borgernes vaerdier på en skandaløs måde.

De skulle skamme sig, og taenk, hvis vi andre ikke løbende vedligehol­dt vores ejendom, så boede vi i løbet af få år i en ruin.

Poul Valderslef Køge

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark