Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at SAS for sjette gang siden 2000 har brug for en statslig gavepakke for at undgå konkurs. Alligevel varsler 1000 piloter strejke lige før højsaesone­n, hvor aflyste flyafgange generer flest rejsende og koster SAS flest penge. I årtier har SAS-ansatte holdt ekstravaga­nt lønfest på skatteyder­nes regning, og det skal (endnu) en truende konkurs da ikke lave om på. Vel? Ufortyndet kynisme bør ikke betale sig. Michael Sørensen København

at her er et tanke-eksperimen­t. Hver dag rydder man Hjørring for dets beboere. Det er selvfølgel­ig noget aevl, men de 25.000 svarer til det antal smågrise, som bliver slået ihjel hver dag i landbruget. Tak for mad.

Visti Vester Solrød Strand

at EU (og Joe Biden) raekker iran en lillefinge­r i A-våbenaftal­en, så Iran med tiden kan udvikle A-våben, for at kunne købe olie fra Iran, imens man boykotter (rimeligvis pga. aggresione­n over for Ukraine) Ruslands olie. Man ser igennem fingre med at Kina importerer Irans boykottede olie, og man regner vel også med, at Kina importerer russisk olie, som man så kan viderekøbe derfra? Et rimeligt gaet på boykot-hykleriet.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at efter at have laest, at heller ikke Sidney Lees drukvideoe­r var aegte, kan man jo spørge, om der overhovede­t var noget aegte ved ham? Hans ide om en flad jord og hans påståede høje IQ var det heller ikke, men jeg mener, at man faktisk springer noget over. Alle. der spiller spil på et højt niveau, bruger faktisk hjernen rigtig meget – ikke som Shakespear­e og kvantefysi­k, men på deres egen måde, så måske var det mest aegte ved Sidney Lee noget. han kunne. før han blev kendt, nemlig at spille spil. Faktisk er der en del emner, som man bruger hjernen til. som er anderledes. Taenk bare på fodbold! Der er jo nogen, der klart har mere fodboldhje­rne end andre.

Søren Nielsen, Tårnby

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark