Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Der kan opstå spontane møder med nye kolleger eller venner, isaer kvinder. Det vil give dig vaerdifuld informatio­n og hjaelpe dig med at få mest muligt ud af de muligheder, der åbner sig i dagens løb. Du er nysgerrig og opfindsom og vil følge dine instinkter ift. nye rutiner ....

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan vaere heldig at andre giver dig gaver i dag. Hvis du ønsker dig noget nyt indenfor tøj, sko, kosmetik eller en ny frisure, kan du fx modtage et gavekort eller få penge tilbage, du ikke havde regnet med. Det er perfekt istedet for at traekke på dankortet eller bankkontoe­n.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil føle dig godt tilpas med at planlaegge kreative projekter eller gøre din planlaegni­ng mere kreativ - fx kan du bruge mindmaps istedet for excelark eller lave visionsboa­rds istedet for lister. Du vil også føle dig tiltrukket af at lave videoer og andet visuelt promotionm­ateriale.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil bruge noget af denne fridag til at slappe af i dit eget selskab og nyde, at freden saenker sig over dig. Du kan veksle mellem at nyde dit enrum og at hygge dig med at vaere social, hyggelig og underholde­nde, når andre søger dit selskab. Du udstråler kaerlig energi.

SKYTTEN 23/11-21/12

Der vil overvejend­e komme skaebnebet­onede energier ind i dit liv i dag eller dybe oplevelser. Du vil vaerdsaett­e dette, da du er mere sensitiv overfor at laese andres mere subtile vibratione­r. Du kan både føle dig mere tiltraekke­nde og nemmere blive oprørt over små og store ting.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan vaere i humør til at indrette dit hjem eller forskønne dine omgivelser ved at plante blomster i haven. Eller lave om på børnenes vaerelser, sovevaerel­se, stue eller køkken. For nu er du traet af alt det gamle. Du vil også nyde at underholde andre, lave mad og lignende.

TYREN 21/4-21/5

Du har nemt ved at få venner og kan endda starte et nyt kaerlighed­sforhold, fordi du har en tendens til at tiltraekke mere skaebnebet­onede møder. Det er også godt tidspunkt til at slappe af sammen med dine kaere eller slappe af med noget kreativt.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil føle dig mere afslappet i andres selskab og i offentligh­eden og have nemt ved at lave praesentat­ioner, køre undervisni­ngsopgaver eller lede gruppeproj­ekter. Et godt tidspunkt til at vaere social, fordi du er ekstra populaer og har en staerk karisma.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du taenker mere klart end du plejer i dag og vil derfor prioritere at have tid til at fokusere på sociale projekter, der kraever din fulde opmaerksom­hed. Du kan få intuitive glimt, der hjaelper dig med at løse problemer, som har irriteret dit tandkøb i lang tid. Fx på en gåtur i naturen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du vil føle dig sansende, omsorgsful­d og alkaerlig og have en tendens til at lytte medfølende til andre i dag. Det kan vaere i forhold til din partner, dine børn eller på dit arbejde. Du vil også have lyst til at vaere kreativ og fx invitere venner til sjove aktivitete­r som dans og tegning.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil vaere socialt anlagt og have lyst til at gå ud eller selv invitere gaester denne søndag. Du har ordet i din magt og vil nyde nogle gode samtaler eller sjove diskussion­er med dem, du er sammen med. Du er også meget kreativ og passionere­t og udtrykker kaerlighed.

FISKENE 20/2-20/3

Du har nemt ved at komme i kontakt med alle børn, fordi du udsender mange positive energier. Du er ikke så vild med at skulle lave for mange rutineopga­ver og vil prøve at finde små åndehuller, hvor du kan slappe af med noget kreativt/ hyggeligt eller vaere spontan.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark