Ekstra Bladet

Magnussen hjaelper syge børn

-

BAKU (Ekstra Bladet): At blive far har ikke kun gjort Kevin Magnussen til en bedre racerkører.

Det har også fået den 29årige Formel 1-stjerne til at engagere sig i sit første velgørenhe­dsprojekt.

Det blev et nemt ja, da Børneulykk­efonden bad ham hjaelpe med at samle ind til sine ‘Legehelte’, som skaber leg og bevaegelse for børn indlagt på danske hospitaler.

I forbindels­e med Fars Dag blev det til et bidrag på 200.000 kroner.

– Det er en lille organisati­on, som virkelig gør en forskel, og så ramte det mig bare, fordi jeg selv lige har fået et barn, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Generelt har Magnussen altid taget sig ekstra godt af sine yngste fans, og han har kun fået et blødere punkt for børn, efter lille Laura er kommet ind i hans liv.

– Altså, det er ikke kun, fordi jeg selv er blevet far, at jeg hjaelper, men jeg kan bare maerke, at fordi man selv har børn, så rammer det en anderledes, når det har med børn at gøre, selv om det også påvirkede mig tidligere. Det er bare noget andet nu, siger han.

To uger på hospitalet

Laura blev født for tidligt og sammen med sin hustru Louise tilbragte Kevin Magnussen to uger på hospitalet, så han har med egne øjne set behovet for projekter som ‘Legehelten­e’.

– Det hele spiller ind, også når man selv har ligget på hospitalet. Jeg synes bare, at det var et godt initiativ.

– Jeg tror, at jeg ligesom alle andre har det sådan, at det er lidt mere tragisk, når børn bliver indlagt. Hvis de kan få lov til at lege, er det rigtig godt, siger Magnussen, som er klar til at hjaelpe en anden gang.

– Der er ikke noget konkret på vej, men jeg vil gerne gøre en forskel, hvor jeg kan, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark