Ekstra Bladet

JEG ER JAGETVILDT

GANGBANG-TILTALT: – Hvis jeg var tømrermest­er, var sagen aldrig blevet til noget, men jeg skal åbenbart finde mig i alt, siger den rufferi-tiltalte tidligere lokalpolit­iker Per Zeidler

- TORBEN RASK trl@eb.dk

Det kommer ingen ved, hvad jeg foretager mig inden for mine egne fire vaegge

Man siger paent farvel og tak til pigerne, også selvom de har en pik i munden

Han har ifølge eget udsagn arrangeret mindst 150 gangbangs i en periode på otte år, og han fik i maj 2019 en dom på seks måneders betinget faengsel for i mindst 73 tilfaelde at have tjent penge på sine sex-orgier. Med et krav om ikke igen at bryde loven i to år.

Men det gjorde han ifølge politiet kun få dage efter dommen i 2019, og nu er den tidligere lokalpolit­iker i Syddjurs Kommune Per Zeidler igen tiltalt for rufferi.

Der er dog et par vaesentlig­e forskelle på de to sager. Den ene er, at Per Zeidler tilstod i den første sag og naegter sig skyldig i den aktuelle, mens den anden forskel – i Per Zeidlers optik – er, at han i den aktuelle sag har afviklet sex-arrangemen­terne på privat område, og at de penge, der har vaeret involveret, har skullet daekke udgifter til vand, varme, håndklaede­r og andre fornødenhe­der.

– Jeg driver ikke en forretning, det kommer ingen ved, hvad jeg foretager mig inden for mine egne fire vaegge, siger Per Zeidler og fortsaette­r:

– Ja, jeg har lavet private sammenkoms­ter med gangbang, men det er sket i mit eget hjem, og jeg har kun stået for annoncerin­g og i nogle tilfaelde kontaktfor­midling til de involvered­e, siger Per Zeidler, der indledte mandagens retsmøde med at haevde, at der blandt de få pressefolk i retssalen befandt sig en, der har deltaget i hans gangbang.

Han anmodede via sin forsvarer, advokat Henrik Garlik, om at få vedkommend­e udvist fra retsmødet, men det afviste dommeren med henvisning til princippet om, at retsmøder skal vaere åbne for offentligh­eden.

– Og vi afvikler dette retsmøde på praecis samme måde som alle andre retsmøder, understreg­ede dommer Lene Holm Trøst.

Sig paent farvel

Piben får en ganske anden lyd end som ovenfor beskrevet, da Per Zeidler udtaler sig under de hemmelige videooptag­elser, som en kvindelig journalist fra et produktion­sselskab står bag, og som nu udgør en del af specialank­lager Kim Kristensen­s bevismater­iale.

Her beretter Per Zeidler detaljeret om, hvordan han og kvinderne kan tjene tusindvis af kroner på en enkelt dag. Han fortaeller også om, hvordan han instruerer de mandlige kunder i god opførsel over for kvinderne.

– Man siger paent farvel og tak til pigerne, også selvom de har en pik i munden, siger Per Zeidler blandt andet til den kvindelige journalist, som foregiver, at hun er interesser­et i selv at laegge krop til et gangbang og derigennem kommer taet på den tiltalte ved et af hans arrangemen­ter.

Per Zeidler forklarer blandt andet sine udtalelser til de hemmelige tv-optagelser med, at han ville beskrive sine gangbangs på en så interessan­t måde som muligt over for journalibu­dt sten. Han refererede således med sin egen formulerin­g til sine ’velmagtsda­ge’ fra tiden før dommen i maj 2019, hvor pigerne blev tillangt højere beløb for deres ydelser, samtidig med at han selv fik 20 procent af indtjening­en.

Formålspar­agraffen

Per Zeidler er tiltalt for at have tjent penge på at arrangere seks gangbangs samt i et tilfaelde at have drevet virksomhed ved hjaelp en kvinde, der stillede seksuelle ydelser til rådighed. Disse aktivitete­r

har han ifølge politiet tjent mindst 52.320 kroner på.

– Jeg er kommet dertil, hvor jeg faktisk er ret ligeglad med det hele, siger Per Zeidler som svar på, hvorfor han fortsatte med sine gangbangs, når han vidste, at han igen var sigtet og i politiets søgelys og nu risikerer faengselss­traf.

– Hvis jeg havde vaeret tømrermest­er, ville sagen aldrig vaere kommet hertil, men jeg skal åbenbart finde mig i alt, fordi jeg har vaeret politiker i 17 år, siger manden, der også har vaeret opstillet til Folketinge­t for Liberal Alliance.

Den 59-årige tidligere Falck-redder og far til to voksne sønner er på fornavn med specialank­lager Kim Kristensen, som han fortaeller, at han altid har vaeret ’seksuelt meget aktiv og eksperimen­terende.’

– Min tidligere makker (i at arrangere gangbangs, red.) og jeg havde en formålspar­agraf om, at vi skulle have så meget sex som muligt, inden vi skal på plejehjem.

Sagen fortsaette­r med vidneafhør­inger i dag og procedure og domsafsige­lse på torsdag.

 ?? ??
 ?? FOTO: DISCOVERY NETWORKS DENMARK ?? Per Zeidler beretter åbent om sine gangbangs her på disse skjulte optagelser, som også indgår i bevismater­ialet mod ham i den aktuelle sag.
FOTO: DISCOVERY NETWORKS DENMARK Per Zeidler beretter åbent om sine gangbangs her på disse skjulte optagelser, som også indgår i bevismater­ialet mod ham i den aktuelle sag.
 ?? ?? Ekstra Bladet har som flere andre medier beskrevet sagerne med Per Zeidler. Selv siger han, at han i den nye sag ikke har gjort noget ulovligt. Blandt andet fordi sexarrange­menterne foregik på hans hjemadress­e. Ekstra Bladet 10. november 2017.
Ekstra Bladet har som flere andre medier beskrevet sagerne med Per Zeidler. Selv siger han, at han i den nye sag ikke har gjort noget ulovligt. Blandt andet fordi sexarrange­menterne foregik på hans hjemadress­e. Ekstra Bladet 10. november 2017.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark