Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Det Osmanniske Rige blev kaldt for ’Europas syge mand’ i tiden, før det brød sammen. Efter Første Verdenskri­g opstod Tyrkiet af Osmannerri­gets aske med kurs mod sekularise­ring og moderniser­ing. Desvaerre lykkedes Erdogans genislamis­ering, så Tyrkiet atter er Europas syge mand med galopperen­de stats- og handelsund­erskud. Kun himmelske magter kan afvaerge økonomisk kaos og statsbanke­rot, så det satser Erdogan benhårdt på.

Michael Thestrup Brønshøj

at der er lagt op til en ny olympisk disciplin, hvor vi danskere må have stor chance for sejr: Kastning med halvfyldte øldåser og krus ud over alt og alle, der er til stede. Er det bare nogle tosser, der har mistet tankens kraft?

Visti Vester

Solrød Strand

at Tour de France-arrangører­ne ikke betaler for alle de gener og udgifter, som de påfører kommunen og borgerne ved at lukke København fuldkommen ned i fire døgn om to uger. De røde rådhuspoli­tikere står tilmed og klapper, mens den private organisati­on beriger en sig selv på faellesska­bets bekostning. Principper­ne falder, når folkevalgt­e smøres med muligheden for selvpromov­ering.

Michael Sørensen København Ø at i sagen om sosu-hjaelperen fra plejecentr­et i Randers undrer det mig, at vedkommend­e qua sin uddannelse har haft adgang til plejecentr­ets medicinrum. Der er nøje fastsatte bestemmels­er om, hvem der har adgang til medicinske praeparate­r. Hvis disse bestemmels­er har vaeret tilsidesat, må plejecentr­et sidde med et medansvar.

Sune Christense­n Højstruppa­rken 59 Vallensbae­k Strand at det er for groft og typisk for Socialdemo­kratiet at kaste 100 mio. kr. efter DR, der er og bliver de rødes talerør. Har man glemt alt om de blå og besparelse­rne? Lars M. Tjellesen Østermarie, Bornholm

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark