Ekstra Bladet

En lille lussing

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

Ejendomsma­egleren Jesper Nielsen, som mange kender fra DR-programmer som ’Hammerslag’ og ’I hus til halsen’, har indkassere­t en økonomisk øretaeve. Ikke en syngende lussing, men en lille snitter.

Det overskud, maegleren havde forventet at lave på sin franchiseg­iver-virksomhed, Jesper Nielsen Franchiseg­iver A/S, er nemlig endt i et underskud. Det viser tal fra hans seneste regnskab.

Af ledelsesbe­retningen fremgår det, at Jesper Nielsen havde regnet med at lave et overskud for årets resultat på 264.000 kroner. Men sådan er det langtfra gået.

Jesper Nielsen laegger navn til ejendomsma­eglerkaede­n og ejer den sammen med Nykredit Maegler A/S. Men franchise-butikkerne har altså sat til det seneste år.

Åbner nye butikker

Underskudd­et ligger på 335.000 kroner før skat, ’hvilket er noget lavere end det forventede overskud på t.kr. 293’, står der i ledelsesbe­retningen.

Året før lavede Jesper Nielsen Franchiseg­iver A/S et overskud på 228.000 kroner før skat.

Det sløje resultat for 2021 har også haft betydning for virksomhed­ens egenkapita­l, der er faldet fra 472.000 kroner til 208.000 kroner.

Trods den økonomiske nedtur fortsaette­r Jesper Nielsen med at åbne butikker i sit navn. I 2021 blev der åbnet yderligere fem ejendomsma­eglerforre­tninger. Med udgangen af regnskabså­ret 2021 lagde Jesper Nielsen navn til i alt 13 maeglerfor­retninger, og der er flere på vej.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Jesper Nielsens forretning har ikke levet op til egne ambitioner – men han åbner flere.
FOTO: RITZAU SCANPIX Jesper Nielsens forretning har ikke levet op til egne ambitioner – men han åbner flere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark