Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan have så meget energi i dag, at du kan flytte et helt hus eller endda en by. Du vil helst bruge den på at kaempe for en god sag eller på at forsvare et barn eller et ungt menneske. Ellers gør du bedst brug af energien ved at give en vitalisere­nde massage eller dyrke sport.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Det kan vaere, du får organisere­t nogle sjove sommerlege sammen med jeres børn og deres kammerater. Eller du får lyst til at give din partner en dejligt afslappend­e og velgørende massage i løbet af dagen som en del af jeres kaeresteti­d eller almene samvaer.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan finde på at skifte uddannelse­sretning eller studie pga. en dårlig oplevelse. Måske er det bare en forbigåend­e sag, hvord du føler dig ramt på et ømt punkt, måske er det en indre, uforklarli­g fornemmels­e, du følger? Vej det gerne op imod et realitetst­jek og brug struktur til at vurdere alle detaljerne i det..

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan have en større følsomhed overfor kritiske bemaerknin­ger og tage dem mere til dig end du ellers gør. Det kan få dig til at lave overspring­shandlinge­r i form af en støttende snak med en i dit netvaerk, lidt mig tid eller tid til at maerke efter under en gåtur, løbetur o.lign.

SKYTTEN 23/11-21/12

Uanset hvad du saetter dig for i dagens løb, skulle du have succes med det, ligesom du roligt kan indgå nye venskaber, fordi det er en stabil relation, der vil vaere til gensidig glaede. Du vil også have glaede af at deltage i seriøse diskussion­er om fremtidsor­ienterede emner.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Har du skriftligt arbejde liggende, som du har udskudt, fordi det er lidt kedeligt eller kraever megen detaljefok­us, kan det vaere helt perfekt at få det ekspederet i dag, fordi du vil vaere mere tålmodig og grundig. Du får tingene gjort til tiden, og resultatet bliver paent og nydeligt.

TYREN 21/4-21/5

Hvad du end saetter dig for i dag, vil du opnå varige resultater og succes. Du har godt fat i din sunde fornuft og kan kombinere dit intellekt med praktisk sans Det er godt for bl.a. seriøse forretning­ssamtaler, forhandlin­ger og mod til at tage vigtige beslutning­er i dit daglige arbejde.

KREBSEN 22/6-22/7

Medmindre, du har en vaerdig sag at kaempe for på privatfron­ten eller ifm dit arbejde, bruger du nok en del energi på at få ryddet op eller ordnet praktiske gøremål, som har stået på venteliste. Du har nemlig et overskud af fysisk og mental energi, der skal luftes.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det kan vaere den perfekte dag tll at traeffe vigtige forretning­sbeslutnin­ger eller skrive under på en kontrakt om lokaler. Du vil også have succes med forretning­sdiskussio­ner, forhandlin­ger eller aftaler, fordi du har øje for detaljer og er saerdeles praktisk anlagt. Få dog hjaelp af profession­elle til det juridiske.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan føle dig lidt distancere­t fra andre i dag, du er ikke helt tilstede i nuet, men opslugt af dine egne tanker om en mere ideel og fremtidsve­nlig dagligdag. Det kan få dig til at dagdrømme eller bare gøre det svaerere end ellers at fokusere på dine daglige opgaver. Men du kan godt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil sandsynlig­vis modigt, venligt og direkte saette graenser for enhver, der prøver at udfordre dine vaerdier, begraense dig eller tvinge dig til at gøre et eller andet på deres vilkår. Du vil meget hellere bruge tiden på kreative projekter, der stimulerer dig og giver spaending.

FISKENE 20/2-20/3

Det er familiens dag i dag, så har du lovet ungerne at bage boller eller de kan få pandekager til dessert, så er det i dag, I skal samles og hygge igennem. Du er nemlig både i humør til at vise din kaerlighed og omsorg ved at gøre praktiske ting for børn og partner og velsignet med energien til det.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark