Ekstra Bladet

Ansigtslam­met Bieber i bedring

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

Det 28-årige popikon Justin Bieber er ramt af Ramsay Hunts syndrom – en virus, der har medført lammelse af den ene halvdel af ansigtet. Men nu er der positive nyheder fra sangeren, der i et opslag på Instagram skriver, at situatione­n er blevet bedre, hvorefter han lovpriser Gud.

– Hver dag er blevet bedre, og igennem alt ubehaget har jeg fundet ro i ham, der har designet mig og kender mig. Jeg bliver mindet om, at han kender mig fuldstaend­ig. Han kender de mørkeste sider af mig, som jeg ikke ønsker, at nogen kender, og han byder mig hele tiden velkommen ind i sine kaerlige arme, skriver Bieber.

Smukfest er Beliebers

Canadieren har allerede meldt ud, at han aflyser en raekke koncerter i år.

– Til jer, der er frustrered­e over de aflyste koncerter, kan jeg sige, at jeg ikke er i stand at gennemføre dem. Det er ret alvorligt, som I kan se. Jeg ville ønske, at det ikke var sådan.

Men min krop forsøger at fortaelle, at jeg skal saette farten ned. Det håber jeg, I forstår, skrev Bieber.

Den planlagte koncert på Smukfest i Skanderbor­g 3. august er i skrivende stund ikke aflyst.

– Aflysnings­perioden omfatter ikke Smukfest. Derfor ønsker vi ham god bedring og ser i høj grad frem til at se ham på Bøgescenen til august, sagde talsmanden for Smukfest, Søren Eskildsen, i sidste uge til Ekstra Bladet.

 ?? FOTO: INSTAGRAM/ RITZAU SCANPIX ?? Justin Bieber fortaeller i en Instagram-video, hvordan lammelsen har sat sig i hans ansigt.
FOTO: INSTAGRAM/ RITZAU SCANPIX Justin Bieber fortaeller i en Instagram-video, hvordan lammelsen har sat sig i hans ansigt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark