Ekstra Bladet

’Jeg rykker nosserne af dig’

-

John Eliassen har en anden udlaegning end Deloitte. Han siger, at det slet ikke var Lars Møller-Sørensen, men derimod kommunens facilitych­ef, Gerth Jakobsen, der stod for hele processen, fordi kommunen skulle bruge både lager- og vaerksteds­plads.

– Alt det der er en fjer, der er blevet til mange høns, og det har slet ikke noget hold i virkelighe­den overhovede­t, siger han.

– Når man laeser rapporten, ligner det jo en vennetjene­ste?

– Der er ikke meget vennetjene­ste i det her, rolig nu. Den (hallen, red.) kunne jeg sagtens saelge, og jeg havde masser af bud på den, siger John Eliassen.

Og han kan ikke se problemet i den taette forbindels­e: – Jeg er da noget ked af, hvis ikke jeg må handle med nogen, jeg kender, for så er det fandeme skidt. Jeg kender sgu da naesten alle folk på Grønland, siger John Eliassen, der i interviewe­t også lige når at smide en mindre trussel afsted.

– Kommer der en artikel i avisen? Hvis du begynder at svine mig til, så kommer jeg kraftedeme ind og rykker nosserne af dig, det gør jeg. I skal ikke begynde at lave noget lort, siger John Eliassen.

Kommunens facilitych­ef

Gerth Jakobsen bekraefter John Eliassens udlaegning. Han indrømmer dog, at salget nok ikke har vaeret politisk godkendt.

Skurk med hvide lagner

Tidligere kommunaldi­rektør Lars Møller-Sørensen vil ikke svare på, om han anbefalede at købe John Eliassens hal. Han siger han dog, at han på sigt vil bevise sin uskyld.

– En gang imellem skal man udråbes til skurk. Og så kommer der en dag – uanset hvad kommunen siger, eller hvad I skriver – hvor det bliver tid til at få lavet den storvask, der skal til, så alle rent faktisk kan se, at lagnerne var hvide, siger Lars Møller-Sørensen til Ekstra Bladet.

Jeg kender sgu da naesten alle folk på Grønland

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark