Ekstra Bladet

Fucking skørt

-

Metallicas medlemmer naermer sig hastigt de 60, men ikonerne er naermest unge i forhold til oldtimerne hos Copenhells andre hovednavne, Kiss, Iron Maiden og Judas Priest.

Lars Ulrich har svaert ved at begribe, at det stadig er de gode gamle, der står øverst på metalfesti­valernes plakater:

Spejder forgaeves

– Det er helt fucking skørt. Vi snakker om det hele tiden. Det er et af de helt store mysterier. Hvis vi havde siddet her for 31 år siden, da vi udgav ’Black Album’, og nogen havde sagt, at i 2022 ville Guns N’ Roses, Kiss, Judas Priest, Metallica og Iron Maiden stadig vaere hovednavne, så ville det jo ikke give nogen mening!

Men hvor bliver de nye hovednavne af ? Lars Ulrich spejder forgaeves. Måske er metal bare, hvor klassisk har vaeret laenge. Der er ingen ny Mozart. Genrens store epoke er nok slut.

– Ja, det er jo det samme med jazz. Jeg tror ikke, at min far har lyttet til noget jazz, der er indspillet efter 1974. Det var ligesom endestatio­nen. Så var der ikke mere at sige.

– Det er aergerligt, at mange nye bands ikke kan tage det sidste skridt op, men på en måde er det da også meget fedt for os, for så er folk jo stadig interesser­ede i det, vi laver!

Tom

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark