Ekstra Bladet

GIV NU LANGVARIGE KARANTAENE­R TIL BØLLERNE

Redaktion: Maria Kramer

- Peter Skaarup Retsordfør­er, DF

Danmarks herrelands­hold har spillet sin sidste kamp i denne omgang – de har igen gjort det forrygende med tre sejre ud af fire mulige.

For mig, der var ung under de glade dage med ’dynamitdre­ngene’ i 1984 og 1986 og EM-triumfen i 1992, er det fantastisk at se begejstrin­gen og igen at opleve et landshold, der kan samle Danmark.

Der kom dog malurt i baegeret mod slutningen af festen, da DBU måtte meddele, at man sløjfede storskaerm­svisningen af Danmark mod Østrig i Faelledpar­ken på grund af kast med f.eks. øldåser til den foregående kamp mod Kroatien. Det er decideret farligt og en fuldkommen uacceptabe­l opførsel.

Taenk, at disse ballademag­ere skal have lov at ødelaegge festen for resten, der bare ønsker at nyde en fodboldkam­p i det gode sommervejr.

Det er desvaerre en del af en større tendens, vi har set på det seneste, med ballade også til Tivoli Fredagsroc­k og til FCK’s sidste Superliga-kamp, hvor folk invaderede banen.

Gerningsma­endene synes som regel at vaere unge maend, der ikke har vaeret udenfor i to år under corona – og derfor ikke har fattet, hvordan man opfører sig blandt andre mennesker.

Vi skulle tage at saette et staerkt eksempel for dem med identifice­ring og derefter udstikning af langvarige karantaene­r fra koncerter og fodboldkam­pe.

Taenk, at disse ballademag­ere skal have lov at ødelaegge festen for resten

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark