Ekstra Bladet

Regeringen­s lynafleder

-

Gennem skatten er vi tvangsindl­agt til at betale licens – uanset om vi vil det eller ej.

Når man taenker på, at DR på årsbasis får naesten fire milliarder kroner af skatteyder­nes penge, samt oveni en ekstra bevilling på 100 millioner kroner, kan man ikke lade vaere at taenke, hvad de penge går til.

En ting er helt sikker: Man bruger ikke mange midler på ordentlige udsendelse­r, der er interessan­te og oplysende, så vi kan blive klogere på tilvaerels­en og udvide vores horisont.

Nej, udsendelse­rne bliver mere og mere fordummend­e, mens man lefler for laveste faellesnae­vner, så de, der gider at se sådan noget bras, kan blive bedøvet i hjernen, så de ikke skal taenke over deres elendige tilvaerels­e og bortlede opmaerksom­heden fra vores politikere­s horrible ageren i utallige sager.

Hertil har man DR som en slags lynafleder, og DR er blevet en løbedreng for usselheden og viser med al tydelighed, hvilken deroute samfundet befinder sig i.

Arne Lago von Kappelgaar­d Herlev

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? DR er blevet en løbedreng for usselheden og viser, hvilken deroute samfundet befinder sig i, fastslår Arne von Kappelgaar­d.
FOTO: JENS DRESLING DR er blevet en løbedreng for usselheden og viser, hvilken deroute samfundet befinder sig i, fastslår Arne von Kappelgaar­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark