Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

JYLLINGE: □n 78-årig kvinde overrasked­e en fremmed kvinde på sin bopael. Tyven sneg sig ind ad en ulåst kaelderdør, da den 78-årige klippede haek. Da damen skulle holde pause, overrasked­e hun den kvindelige tyv på ca. 35-40 år. Hun bar gummihands­ker og havde en taske med sig. Tyven stjal smykker og to ure og flygtede i ukendt retning, og politiet kom til stedet.

ØLSTYKKE: 19-årig mand fra Frederikss­und blev stukket med kniv, mens han befandt sig på Rådhus Allé. Den foruretted­e mand blev kørt på hospitalet til behandling af skader. Senere på aftenen blev fire personer anholdt og sigtet for knivoverfa­ldet. Der var tale om fire unge maend i alderen 17-20 år. De blev fremstille­t i grundlovsf­orhør med krav om faengsling.

BRABRAND: Østjylland­s Politi kom til en adresse efter et tip om narko. Betjentene bankede på adskillige gange uden svar. De brød til sidst døren ind, da aktivitet kunne høres. Politiet anholdt straks den 24årige mand, som befandt sig i lejlighede­n. Under ransagning fandt politiet kokain, skunk, MDMA, fire knive og nogle tusinde kroner i kontanter. Han blev sigtet for besiddelse af euforisere­nde stoffer med henblik på salg og efter knivloven.

SLAGELSE: Politiet blev kaldt til genbrugspl­adsen på Skovsøvej. Her havde en medarbejde­r vejledt en kvinde om at sortere sit affald korrekt. Den 48-årige kvinde blev sur og steg ind i sin bil. Derefter kørte hun direkte imod den ansatte og hans kolleger, men svingede vaek, lige før hun ramte dem. Kvinden blev sigtet for at forvolde fare for andres liv. Hendes adfaerd blev betegnet som vanvidskør­sel. Kvindens bil blev beslaglagt på stedet.

GREVE: Midt om natten fik politiet en henvendels­e om en kvinde i elkørestol på landevejen. Den 60-årige kvindes elkørestol var løbet tør for strøm. Hun var meget kold efter opholdet udendørs. Kvinden og hendes kørestol blev transporte­ret hjem, hvorefter hjemmeplej­en tog over.

Alma+Astrid

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark